Rohkema info nägemiseks:

C.K.S OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme mitmekülgne ettevõte, mis tegeleb kallurveoteenuste, pinnasetööde ning puistematerjali müügi ja transpordiga

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kvaliteetsete teenuste ja usaldusväärse partnerina on C.K.S OÜ tuntud kallurautode ja kopade valdkonnas. Oleme spetsialiseerunud asfaltvedudele ning pakume mitmekülgseid kopatöid, sealhulgas vundamendi väljakaeveid ja puistematerjalide vedu. Olenemata sellest, kas vajate liiva, mulda või killustikku, saate meie kogenud meeskonnalt usaldusväärset ja professionaalset teenust.

C.K.S on uhke oma kallurautode ja kopade parkla üle, mis tagab kiire ja efektiivse transpordi ning tagab, et teie projektid sujuksid sujuvalt. Meie professionaalsed juhid ja operaatorid omavad ulatuslikku kogemust ning täidavad oma ülesandeid täpselt ja kõrge kvaliteediga. Teeme kõvasti tööd, et tagada, et teie materjalid jõuavad õigeaegselt kohale ja et teie ehitusplatsid oleksid alati korras.

Üks meie peamisi eeliseid on meie võime pakkuda kohandatud lahendusi vastavalt teie konkreetsetele vajadustele. Teie projekti suurusest olenemata oleme valmis pakkuma optimaalseid lahendusi, mis sobivad teie eelarve ja ajakavaga. Kas teil on vaja vundamendi väljakaeveid või puistematerjalide vedu, võite meile kindel olla, et meie meeskond teeb kõik endast oleneva, et teie projekt õnnestuks.

C.K.S prioriteediks on klientide rahulolu ja usaldusväärsus. Oleme pühendunud pakkuma kvaliteetseid teenuseid, mis ületavad teie ootusi. Lisaks sellele, et meie meeskond on varustatud tipptasemel kallurautode ja kopadega, järgime rangelt kõiki ohutusstandardeid, et tagada tööprotsesside sujuvus ja teie projektide turvalisus.

Kui otsite usaldusväärset partnerit kallurautode ja kopade valdkonnas, siis võtke meiega kindlasti ühendust. C.K.S meeskond on valmis leidma teile parima lahenduse, mis vastab teie vajadustele ja aitab teil saavutada edukaid tulemusi. 

Võtke meiega ühendust ja leiame parima lahenduse!

KONTAKT

C.K.S OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart H.

Suurepärane teenus ja kiire kallurveo täitmine.

Olen äärmiselt rahul!

- Jaan U.

C.K.S tegi meie pinnasetööd suurepäraselt.

Nad olid täpsed, hoolikad ja suutsid projekti lõpetada tähtaegselt.

- Sven R.

Mul oli vaja miniekskavaatori teenust ning C.K.S tegi head tööd.

Täpsed ja kogenud operaatorid ning suurepärane tulemus.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

C.K.S OÜ tegevusaruanne 2022

C. K. S OÜ on väikeettevõte, mis asutati eesmärgiga luua tööjõuturul konkureeriv erinevaid transporditeenuseid pakkuv ettevõte. Selle asutamise põhieesmärk oli pakkuda kvaliteetseid transporditeenuseid, mis suudavad konkureerida suuremate ettevõtetega tööjõuturul. 2021. aastal pakkus C. K. S OÜ mitmesuguseid transporditeenuseid. Nende teenuste hulka kuulusid puistematerjalide veo- ja müügiteenused, samuti kaeveteenused. Osaühingus töötas sel ajal üks palgaline töötaja. OÜ C. K. S koosneb ühest liikmest ja juhatuse liikmele tasu ei makstud. See näitab ettevõtte pühendumust oma töötajatele

Dropdown

kõik artiklid

Olulised nõuanded kallurautode ja kopa teenuste valimiseks

Kallurautod ja kopad on hädavajalikud masinad ehitustööde teostamiseks, kuid nende teenuste valik võib olla keeruline ülesanne. Õige masina valimine on oluline,
ssb.ee
Kallurautod ja kopad on hädavajalikud masinad ehitustööde teostamiseks, kuid nende teenuste valik võib olla keeruline ülesanne. Õige masina valimine on oluline, et tagada projekti tõhusus, kuluefektiivsus ja kvaliteetne tulemus. Selles artiklis jagame teiega mõningaid olulisi nõuandeid, mida tasub kaaluda, kui peate valima kallurautode ja kopade teenused. Määrake oma projekti vajadused ja nõuded: Enne teenusepakkujaga ühendust võtmist on oluline selgitada välja oma ehitusprojekti konkreetsed vajadused ja nõuded. Kas vajate kallurautot asfalti või puistematerjali vedamiseks? Või on teil vaja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.