Rohkema info nägemiseks:

ACE LOGISTICS ESTONIA AS

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
ACE Logistics Estonia AS on ekspedeerimis- ja logistikavaldkonna juhtiv ettevõte, kes pakub kliendile laia valikut logistikateenuseid alates maanteetranspordist ja lõpetades meretranspordi ning tollivormistusega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

ACE Logistics Estonia AS on juhtiv ekspedeerimis- ja logistikaettevõte, mis opereerib mitmel rahvusvahelisel turul, pakkudes kõrgekvaliteedilisi ja kliendikeskseid logistikateenuseid. Meie kontsern, mis on laienenud Eestist kaugemale Lätti, Leetu, Ukrainasse ja Soome, tagab kliendile mitmekülgse valiku logistilisi lahendusi vastavalt nende vajadustele.

Meie Teenused:

  1. Maanteetransport: Kiire ja usaldusväärne maanteetranspordi võrgustik, mis ühendab teie kaubad sihtkohta, tagades efektiivsuse ja täpsuse.

  2. Lennutransport: Ülemaailmne lennutranspordi teenus, mis tagab kiire ja ohutu kaubaveo kõikjale maailmas.

  3. Meretransport: Mereveoteenused, mis ühendavad kontinendid, pakkudes kulutõhusaid võimalusi suurte kaubakoguste liigutamiseks.

  4. Raudteetransport: Raudteetranspordi lahendused, mis tagavad efektiivse kaubaveo raudteeliikluse võrgustiku kaudu.

  5. Tollivormistus: Professionaalne tollivormistusteenus, mis hõlbustab kaubaveo sujuvust ja aitab vältida tarbetuid viivitusi.

  6. Lao- ja Jaotusteenused: Kaasaegsed lao- ja jaotusteenused, mis tagavad teie kaupade tõhusa käitlemise ja kohaletoimetamise.

  7. Kaupade Veokindlustus: Teie kaupade turvalisus on meie prioriteet. Pakume kaupade veokindlustuse korraldust, et kaitsta teie investeeringuid ja tagada muretu logistikakogemus.

Miks valida ACE Logistics:

  • Kliendikesksus: Meie logistikalahendused on kohandatud vastavalt teie vajadustele, pakkudes isikupärastatud teenuseid.

  • Võrgustik ja Partnerid: Toetume laiale allhankijate ja partnerite võrgustikule, tagades kiire ja tõhusa kaubaveo üle maailma.

  • Infotehnoloogiline Võimekus: Oleme varustatud kõrgtasemelise infotehnoloogilise võimekusega, mis tagab täpse ja reaalajas jälgimise kogu logistikaprotsessi vältel.

Koostöös leiame alati parima lahenduse teie logistikavajadustele. Usaldage ACE Logistics Estonia AS-i, et viia teie äri uuele tasemele ja avastada logistikamaailma lõputuid võimalusi.

UURI LISAKS

ACE LOGISTICS ESTONIA AS kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kevadkampaania – iga kolmas Baltikumi saadetis -30%

Seoses kevade alguse ja ACE Logisticsi arengutega Lätis ja Leedus, otsustasime olemasolevaid ja ka potentsiaalseid uusi  ACE Logistics Estonia kliente rõõmustada kevadkampaaniaga Baltikumi suunal ja Eesti sisevedudel. Perioodil 20.03-20.06.2024 pakume igale kolmandale saadetisele, mille lähte- ja sihtpunkt on Eesti, Läti või Leedu, -30% soodustust. Kampaania kehtib vaid e-ace’s tehtud tellimustele ja soodustuse saamiseks tuleb iga The post Kevadkampaania – iga kolmas Baltikumi saadetis -30% appeared first on ACE Logistics Estonia.

Loe algallikast ace.ee

Dropdown

kõik artiklid

Värsked koolilõpetajad ACE Logisticsi ridades

Viimastel aastatel on ACE’i ridades olnud mitmeid tublisid töötajaid, kes on töö kõrvalt paralleelselt haridust omandanud. ACE’i suureks rõõmuks on olnud tähist
ace.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.