Rohkema info nägemiseks:

BIBIX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme luksuslike sametist dresside loomise ja personaliseeritud tikkimisteenuste pakkumisega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast BIBIX OÜ maailma, kus iga pistetus jutustab elegantsi, mugavuse ja ajatu stiili loo. Meie missioon on pakkuda luksuslikke sametist dresse, mis kehastavad peenust ja vastupidavust, vastates naiste ja laste nõudlikele maitsetele.

BIBIX OÜ on kirglikust meisterlikkusest sündinud ettevõte, mis spetsialiseerub luksuslike sametist dresside loomisele. Usume, et tõeline luksus peitub detailides, mistõttu panustame iga toote puhul kõrgeima kvaliteedi ja viimistluse saavutamisse. Meie eesmärk on pakkuda tekstiilitooteid ja -teenuseid, mis mitte ainult ei näe suurepärased välja, vaid püsivad ka ajaproovile vastu.

Meie sametist dressid on kujundatud nii, et need ei veni välja, ei kortsu ega kaota pesus värvi. See teeb neist ideaalse valiku neile, kes hindavad stiili ja praktilisust. Meie toodete puhul on elegants ja vastupidavus võrdselt tähtsad. Kasutame vaid parimaid materjale ja hoolitseme, et iga detail oleks täiuslik, alates õmblustest kuni viimistluseni.

BIBIX OÜ kvaliteedipühendumus ei lõpe toodetega. Pakume ka personaalseid tikkimisteenuseid, mis muudavad tavalised tekstiilid ainulaadseteks kunstiteosteks. Meie osavad käsitöölised saavad tikkida väikeste tootjate logod või luua kauneid mustreid linastele ja puuvillastele kleitidele, särkidele ja triipudele. Iga projekt on meie jaoks eriline ja töötame usinalt, et tuua teie ideed ellu.

Klubidele ja meeskondadele, kes soovivad silma paista, pakume eritellimusel valmistatud sametist dresse, mida saab kaunistada teie klubi logoga ja tekstiga. Meie rätsepatööna valminud kujundused tagavad, et teie klubi identiteet on esitletud elegantsi ja uhkusega. Meie sametist dressid annavad teie meeskonnale mitte ainult professionaalse välimuse, vaid ka mugavuse ja praktilisuse, mida nad vajavad.

Liitu meiega maailma kudumisel, kus elegants ja kvaliteet käivad käsikäes. Küsimuste või oma visiooni teostamiseks võtke meiega ühendust aadressil bibix.info@gmail.com või helistage numbril +372 581 47107. Las BIBIX OÜ olla teie partneriks luksusliku sameti maailma loomisel.

Kontakt

BIBIX OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna P.

Sametist dressid on nii mugavad ja elegantsed. Suurepärane töö!

- Liis K.

Imelised dressid! Kvaliteet ja stiil üheskoos. Soovitan!

- Tiina R.

Dressid on vastupidavad ja näevad välja imeilusad. Super!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas on tikand käsitööna muutunud ja arenenud läbi ajaloo?

Tikand on iidne käsitöövorm, mis hõlmab nõela ja niidiga kangale kaunistuste tegemist. Tänapäeval on see mitmekülgne kunstivorm, mis hõlmab erinevaid tehnikaid ja stiile, sillutades teed traditsiooni ja kaasaegse disaini vahel. Tikand on olnud inimkultuuri osa tuhandeid aastaid, olles rikkuse, staatuse ja oskuse sümboliks. Keskaja Euroopa kuninglikest vaipadest kuni iidse Hiina keerukate siidimustriteni jutustab tikand inimajaloo ja evolutsiooni lugu. Tikandi protsess Tikitud eseme teekond algab ideest. See kontseptsioon tõlgitakse seejärel üksikasjalikuks kavandiks, kasutades sageli

Dropdown

kõik artiklid

Miks valida sametist dressipüksid mugavusrõivasteks?

Mugavusrõivaste valdkonnas on sametist dressipüksid kerkinud luksuslikuks, ent samas hubaseks valikuks neile, kes otsivad stiili ja mugavust. Sameti taktiilne n
ssb.ee
Mugavusrõivaste valdkonnas on sametist dressipüksid kerkinud luksuslikuks, ent samas hubaseks valikuks neile, kes otsivad stiili ja mugavust. Sameti taktiilne nauding koos dressipükste lõdva istuvusega teeb neist vastupandamatu rõivaeseme paljudele. Mugavusrõivaste populaarsus on märkimisväärselt tõusnud, kuna üha enam inimesi eelistab igapäevases riietuses mugavust formaalsusele. Eriti sametist dressipüksid on saanud oluliseks osaks nende pehme tunde ja lõõgastunud oleku tõttu. Samet, tuntud oma rikkaliku tekstuuriga ja sügavate värvide poolest, on kangas, mis õhkab luksust pakkudes samal

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.