Rohkema info nägemiseks:

TOONEKURG OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kvaliteetseid, stiilseid ja mugavaid rõivaid ning tarvikuid rasedatele, imetavatele naistele ja lastele, keskendudes naturaalsete materjalide kasutamisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Pereloomine ja vanemaks saamine on elus üks suurimaid ja rõõmurohkemaid etappe. See on aeg, mil valmistutakse uue pereliikme tulekuks ja astutakse pika teekonna esimesed sammud koos oma armsa väikelapsega. Siin tuleb mängu TOONEKURG OÜ – ettevõte, mis on pühendunud pakkuma emadele ja lastele kõike vajalikku, et teekond oleks võimalikult mugav ja rõõmus.

Kui ootate last, on oluline, et riietus oleks mitte ainult mugav, vaid ka stiilne ja funktsionaalne. TOONEKURG OÜ pakub laias valikus rasedusrõivaid, mis vastavad kõikidele nendele nõudmistele. Alates elegantsetest kleitidest kuni igapäevaste pükste ja pluusideni – meie valik võimaldab teil tunda end enesekindlalt ja mugavalt igal sammul.

Kui teie laps on sündinud, on õige riietus sama oluline kui kunagi varem. Beebirõivad peavad olema pehmed, mugavad ja hõlpsasti kantavad. TOONEKURG OÜ kollektsioon sisaldab beebidele mõeldud riideid, mis sobivad nii igapäevaseks kasutamiseks kui ka erilisteks sündmusteks. Meie eesmärk on pakkuda tooteid, mis hoiavad teie beebi soojas ja mugavalt riietatuna, ilma et peaks ohverdama stiili ja armsust.

Lastele mõeldud mänguasjad ja tegevused on olulised nende arenguks. TOONEKURG OÜ pakub laia valikut mänguasju, mis on loodud nii lõbuks kui ka õppimiseks. Alates pehmetest nukkudest ja pusledest kuni arendavate raamatute ja ehituskomplektideni – meie valikus leiate midagi igale vanusele ja huvile.

Lapse ohutus on alati esikohal. TOONEKURG OÜ pakub turvavarustust, mis aitab kaitsta teie last nii autosõitude ajal kui ka igapäevaelus. Lisaks sellele pakume tooteid, mis muudavad reisimise lapsega võimalikult mugavaks ja stressivabaks.

Lapse kasvatamine toob kaasa ka kodu muutused. TOONEKURG OÜ pakub mööblit ja sisustustooteid, mis muudavad teie kodu hubaseks ja praktiliseks. Olgu selleks siis lapsevoodi, mähkimislaud või mõnus istumisnurk – meie tooted on loodud vastu tulema noorte perede vajadustele.

Lapse õige toitmine on äärmiselt oluline. TOONEKURG OÜ pakub söögitarvikuid, mis muudavad söötmise lihtsaks ja puhtaks. Meie eesmärk on toetada lapse tervislikku kasvamist ja aidata teil luua mälestusi ühiste söögikordade ajal.

TOONEKURG OÜ missiooniks on olla teie usaldusväärne partner rasedusaegsetel ja lapsekasvatamise teekondadel, pakkudes laias valikus kvaliteetseid tooteid ja professionaalset nõustamist. Oleme siin, et teid toetada ja muuta teie elu sel perioodil võimalikult lihtsaks ja rõõmsaks.

Tutvuge meie tootevalikuga e-poes!

E-POOD

TOONEKURG OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari V.

TOONEKURG OÜ-st saime kõik beebirõivad ja vajalikud tarvikud. Nad teavad täpselt, mida noor pere vajab!

- Martin V.

Nende mänguasjad aitasid meie pojal arengus suuri samme astuda. Suur tänu TOONEKURG OÜ-le!

- Liina H.

TOONEKURG OÜ rasedusrõivad on stiilsed ja mugavad. Olin nendega terve raseduse ajal väga rahul!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

TOONEKURG OÜ tegevusaruanne 2022

Toonekurg OÜ on ettevõte, mis loodi eesmärgiga pakkuda tarbijale internetikaupluses suures valikus rasedate-ja lasterõivaid ning tarvikuid. See on ettevõte, mis on pühendunud kvaliteetsete ja stiilsete rõivaste ning tarvikute pakkumisele, mis on mõeldud nii rasedatele kui ka lastele. 2020. aastal keskendus Toonekurg OÜ naiste-ja lastekaupade müügile interneti teel. See oli aasta, mis oli täis väljakutseid, kuna pandeemia mõjutas oluliselt ettevõtte käivet. Võrreldes eelnevate aastatega jäi käive märkimisväärselt alla. Aasta lõppes kahjumiga -688.-EUR, mis oli tingitud pandeemia mõjust ja

Dropdown

kõik artiklid

Mida pakub sulle toonekurg?

Toonekurg OÜ on pühendunud emadele ja lastele, pakkudes kvaliteetseid ja praktilisi tooteid, mis muudavad raseduse, imetamise ja lapsevanemaks olemise mugavamak
ssb.ee
Toonekurg OÜ on pühendunud emadele ja lastele, pakkudes kvaliteetseid ja praktilisi tooteid, mis muudavad raseduse, imetamise ja lapsevanemaks olemise mugavamaks ning stiilseks. Selles artiklis tutvustame mõningaid Toonekurgu pakutavaid tooteid ja kuidas need aitavad teil oma rasedus- ja lapsevanemateekonnal. Rasedate riietus: Toonekurg pakub laia valikut rasedate riietust, sealhulgas pükse, seelikuid, kleite, mantlit, jopesid ja kampsuneid. Need rõivad on loodud mugavuse ja stiili silmas pidades, pakkudes rasedatele naistele parimat võimalikku enesetunnet. Imetamise riided ja tarvikud:

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.