Rohkema info nägemiseks:

TIGE TIHANE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1467; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TIGE TIHANE OÜ kohta arvamuslugu!"

TIGE TIHANE OÜ hetkeolukord

Juba 1467 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Tige Tihane OÜ omab registreeritud kaubamaärki "Hobukeskus", mis on populaarne ratsavarustuse veebipood ja kauplus Tallinnas ning ühtlasi oleme aastaid olnud antud valdkonna tugev turuliider.

Esindame Eestis ratsavarustuse kaubamaärke Fairplay, HV Polo, Imperial Riding, Euro-Star, Equithéme, John Whitaker, Tredstep, Roeckl,

Waldhausen, KEP Italia, Sir Lancelon, Mountain Horse, Zandona, Animo, Kingsley, NAF, Nuveq jpt. Samuti on Hobukeskus partner tippklassi sadulabrändidele Erreplus ja Albion.

2022. aastal sai alguse projekt, mille tulemusena avasime 2023. aasta juulis Baltikumi suurima ratsavarustuse kaupluse Tallinnas aadressil Tala 2.

Suure investeeringu tulemusena on nüüd Eestis kõrgtasemel ratsavarustuse kaubamaja, mille sarnast ei ole olemas üheski lähiriigis.

2023. aastal jätkas Hobukeskus tugevalt suunda, et parandada Eesti hobuste heaolu ja tervist. Oleme tugevalt keskendunud heinaaurutite ja lisasöötade tutvustamisele, et ratsutajad oleksid teadlikumad, kuidas oma hobuse tervise eest hoolitseda. Hobuste heaolu arvesse võttes teeme koostööd ka kvaliteet sadulabrändiga Erreplus ja Albion.

Lisainformatsioon www.hobukeskus.ee

TIGE TIHANE OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.