Rohkema info nägemiseks:

CARENOIL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laia valikut tooteid, sealhulgas nutikaid jäätmesüsteeme. Projekti juhtimine ja merendusalased konsultatsioonid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

CARENOIL OÜ on ettevõte, mis seisab jätkusuutlikkuse ja tõhususe eest, pakkudes laia valikut tooteid kõige nõudlikumate klientide rahuldamiseks. Oleme uhked oma ametliku edasimüüja staatuse üle, pakkudes kõrgekvaliteedilisi tooteid sellistelt tunnustatud tootjatelt nagu Mr. Fill, OKLIN International, Biologic, Crevic Environment, Procomat BV, CANDAM, Formato Verde, Escofet, Payback AB, Lansas OY ja Kleenoil. See on vaid osa meie mitmekülgsest tootevalikust, mis vastab erinevatele vajadustele ja eesmärkidele.

Tippkvaliteet ja jätkusuutlikkus: CARENOILi missiooniks on luua maailm, kus tõhusus ja keskkonnateadlikkus käivad käsikäes. Seetõttu oleme pühendunud pakkuma tooteid, mis mitte ainult ei täida oma otstarvet, vaid aitavad kaasa ka jätkusuutlikule tulevikule. Meie valikus on nutikad jäätmesüsteemid, esmaklassilised sõidukite hooldusvahendid ning palju muud, mis aitab meie klientidel teha teadlikke ja keskkonnasõbralikke valikuid.

Partnerlus tunnustatud tootjatega: CARENOIL on uhke oma partnerluse üle tunnustatud tootjatega nagu Mr. Fill, OKLIN International, Biologic ja teised. Oleme ametlikud edasimüüjad mitmete juhtivate ettevõtete jaoks, mis tagab meie klientidele kvaliteediga tooted ning usaldusväärseid ja tõestatud lahendusi.

Tootevalik: Meie tootevalik hõlmab mitmesuguseid valdkondi alates nutikatest jäätmesüsteemidest kuni sõidukite hooldusvahenditeni. Mr. Filli nutikad jäätmesüsteemid pakuvad innovatiivseid lahendusi jäätmete tõhusaks käsitlemiseks, samas kui OKLIN Internationali tooted keskenduvad biolagunevate jäätmete töötlemisele. Biologic pakub looduslikke lahendusi bioloogiliseks puhastamiseks, samal ajal kui Kleenoil ja teised tootjad keskenduvad sõidukitele mõeldud kvaliteetsete hooldusvahendite loomisele.

Kliendile orienteeritud lähenemine: CARENOIL ei paku mitte ainult kvaliteetseid tooteid, vaid panustame ka kliendirahulolu saavutamisse. Oleme alati valmis pakkuma konsultatsiooni ja nõuandeid, et aidata klientidel leida parimad lahendused vastavalt nende vajadustele ja eesmärkidele.

Tutvu meie tootevalikuga!

Vaata rohkem

CARENOIL OÜ kontaktid

5 viisi, kuidas nutikad prügikastid võivad revolutsioneerida Teie taaskasutamisharjumusi

Nutikad prügikastid on järgmise põlvkonna jäätmemajanduse tehnoloogia, mis on varustatud sensorite, internetiühenduse ja andmeanalüütika võimekusega. Need uuenduslikud prügikastid on loodud muutmaks taaskasutamist efektiivsemaks ja kasutajasõbralikumaks, kasutades tehnoloogiat jäätmete käitlusprotsessi lihtsustamiseks. Tõhus taaskasutamine on keskkonna jaoks ülioluline, vähendades tooraine ja energia tarbimist. Nutikad prügikastid mängivad olulist rolli taaskasutamisharjumuste parandamisel, tagades, et jäätmed oleksid korrektselt sorteeritud ja hallatud. 1. Automaatne sorteerimine Nutikad

Dropdown

kõik artiklid

Nõuandeid õlide ja määrdeainete valimiseks oma sõidukile

Õigete õlide ja määrdeainete valimine oma sõidukile on hädavajalik optimaalse jõudluse, pikaealisuse ja keskkonnasäästlikkuse tagamiseks. Kvaliteetsed tooted vä
ssb.ee
Õigete õlide ja määrdeainete valimine oma sõidukile on hädavajalik optimaalse jõudluse, pikaealisuse ja keskkonnasäästlikkuse tagamiseks. Kvaliteetsed tooted vähendavad hõõrdumist, kaitsevad kulumise eest ja aitavad säilitada mootori efektiivsust. Keskkonnateadlikule tarbijale ei ole ökoloogiliselt sõbralike õlide ja määrdeainete valimine mitte ainult isiklik eelistus, vaid ka vastutus. Tooted, mis minimeerivad keskkonnamõju ilma kvaliteedis järeleandmisi tegemata, on tänase päeva vajadus. Teie sõiduki vajaduste mõistmine Alustage alati oma sõiduki kasutusjuhendi konsulteerimisest. Tootjad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.