Rohkema info nägemiseks:

KODUPARTNER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume vastupidavaid, mugavaid ja keskkonnasõbralikke õueriideid lastele ja täiskasvanutele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus seiklusvaim on võrdne sellega, mida kannad. KODUPARTNER OÜ juures on ISBJÖRN of Sweden Eesti, ODLO ja HESTRA kodu. Usume, et igaüks ja iga laps väärib vabadust avastada maailma mugavuse ja ilmastiku kaitsega. Meie missioon on lihtne: pakume vastupidavaid, mugavaid ja keskkonnasõbralikult valmistatud riideid oma ala parimatelt.

Alates sügise kargusest kuni kevade õrnade tuulteni on meie kõikehõlmavad kollektsioonid loodud kaitsma ilmastiku eest. Sügis-Talv ja Kevad-Suvi kollektsioonid sisaldavad kõike alates soojast pesust kuni kombedeni (kombinesoonid) ning hädavajalikud aksessuaarid: kindad, mütsid, sallid, seljakotid.

Meie pühendumus keskkonnale on põimitud iga meie riietuse kangasse. Sertifikaatidega nagu 4R, BLUESIGN®, BIONIC-FINISH® ja RECCO, tagame, et meie tootmisprotsessid on planeedile sama sõbralikud kui teie lapse nahale. Meie auhinnatud disainid on meie kvaliteedi ja jätkusuutlikkuse pühendumuse tunnistajaks.

Ostlemine meie juures on lihtne ja mugav. Meie veebipood on alati avatud ja pakume TASUTA saatmist SmartPosti pakiautomaatidesse. Maksmine on lihtne, võimalustega nagu pangaülekanne või PayPal. Ja meie hooajaliste allahindlustega võite nautida 30-50% soodustust laias tootevalikus.

Liitu meiega meie pühendumuses Seiklusele mugavusega! Las ISBJÖRN of Sweden olla teie lapsega igal reisil, igal mängul ja igal avastusel. Sest kui on aeg looduse imesid omaks võtta, ei tohiks keegi maha jääda – kõige vähem meie lapsed, sündinud seiklejad!

Avasta meie kollektsioone täna ja leia täiuslik varustus endale või oma lapse järgmiseks õue seikluseks. KODUPARTNER OÜ – kus iga ese on seikluse, mugavuse ja hoolivuse lubadus meie maailmale!

KontaktKontakt  

KODUPARTNER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liis M.

Imeline kogemus! Nende riided on nii mugavad ja vastupidavad. Suurepärane valik!

- Kairi P.

Olen väga rahul nende keskkonnasõbraliku lähenemisega. Lisaks on riided ka väga armsad ja praktilised!

- Piret A.

Kiire ja mugav ostlemine ning suurepärane klienditeenindus. Kindlasti soovitan!

Mis on ISBJÖRN of Swedeni edu võti?

Isbjörni edu võtmeks on äärmiselt vastupidavad tooted kasutades keskkonnasõbralikke materjale. See on üsna lihtne tegelikult – mis on parim lapsele, on parim loodusele. Pakume riietust lastele võimaldamaks olla neil lihtsalt lapsed, mängida vabalt nii, et riietus neid ei piiraks. Ütleme, et lapsed on Loomult Aktiivsed ja nii se on. Kuid armastus õuetegevuste vastu võib saada kergesti rikutud nigela riietuse tõttu. Meie eesmärk on tagada läbi riietuse täielik mugavus neid kandes, keha kuivus ja hingavus, sõltumata ilmastikuoludest või tegevusest. Kõik meie tooted on arendatud koos lastega ja

Dropdown

kõik artiklid

Mis teeb ODLO-st maailma parima?

Ei ole palju neid spordiriiete valmistajaid, kes võivad öelda, et neil on üheaegselt 14 uuenduslikku tehnoloogiat kasutuses. ODLO puhul see nii on ja just selle
ssb.ee
Ei ole palju neid spordiriiete valmistajaid, kes võivad öelda, et neil on üheaegselt 14 uuenduslikku tehnoloogiat kasutuses. ODLO puhul see nii on ja just sellepärast võivad nad öelda, et on alati sammu võrra teistest ees! Seda võimaldab oma labori olemasolu uute tehnoloogiate ja materjalide välja töötamiseks ning koostöö teiste uuenduste loojatega. Suurendada kaitset külma eest vähendades riiete kaalu on tõenäoliselt igavene väljakutse. Odlo on astunud mitu sammu lähemale selle eesmärgi suunas. I-Thermic on rõivasse integreeritud intelligentne termoregulatsioonitehnoloogia, mis teab,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.