Rohkema info nägemiseks:

GEOGALS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 615; jälgijaid - 3. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta GEOGALS OÜ kohta arvamuslugu!"

GEOGALS OÜ hetkeolukord

Juba 615 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Akumuleeritud vahendite olemasolu ja aktiivsed juhtimistegevused võimaldasid ettevõttel 2022.aastal püsima jääda ja tõhusalt uutele turgudele ümber orienteeruda, mis juba aasta lõpuks käegakatsutavaid positiivseid tulemusi andis.

1. Esimesel tegevussuunal, milleks on teaduslaevadel mereuuringute käigus saadud geofüüsikaliste andmete kvaliteedikontrolli ja töötlemise teenuste osutamine, otsustas ettevõtte juhatus tegevuse täielikult külmutada.

2. Mis puudutab teist suunda: alates aasta algusest on 70% arvutusklastri seadmetest pandud energiavarustuse kulude vähendamiseks külma reservi (standby). Ülejäänud osa seadmetest kasutatakse uute klientide jaoks eksperimentaalseteks töödeks ja katseprojektideks

Tallinna andmekeskuse seadmete hulk suurenes tänu mõlemalt laevalt eemaldatud arvutusvõimsusele ja moodustas: - kaksteist HP c7000 korpust (keskseade 3456), - kolm sõltumatut salvestussüsteemi (2500 TB), - toetav infrastruktuur ja välisseadmed.

Eksperimendina koostati graafikaprotsessorite (GPU) testklaster, et teha RTM-arvutusi, mis on tehnoloogiliselt kõige töömahukamad 3D-seismiliste andmete töötlemisel. Katse tunnistati edukaks.

Praegu olemasolevate arvutite võimsusi võib pidada liiga suureks praegustes tingimustes, kus geofüüsikaliste teenuste osutamise turg on madalseisus, mis põhjustab selle seisakuid. Järgmisel aastal uue arvutustehnika ümberkonfiguratsiooni ega ostmist ei kaaluta.

Aruandeperioodi müügitulu on 9 030 eurot. Geogals OÜ lõpetas majandusaasta kahjumiga summas 617 566 eurot.

Seisuga 31.12.2022 ettevõtte omakapital on 1 216 270 eurot. Juhatuse liikmed kõrgema juhtorgani liikmeks olemise eest tasu oli 74 000 eurot.

2023. aastaks koostatud plaanid on järgmised:

Juhatus on otsustanud jätkata ettevõtte tegevust ainult ühes valdkonnas - geofüüsikaliste andmete töötlemise teenuste osutamine Tallinnas asuvas andmekeskuses:

Andmekeskuses saavutatud arvutusvõimsuse ja andmesalvestussüsteemide mahtu peetakse enam kui piisavaks ning lähitulevikus ei ole plaanis seda ajakohastada.

Peamine väljavaade selles valdkonnas on osalemine Bahreini naftaettevõte Tatweer jaoks Pärsia lahe seismiliste andmete töötlemiseks korraldatavas pakkumises. Pakkumise tulemused kuulutatakse välja 2023. aasta keskpaigas, mis võib olla ettevõtte tulevase tegevuse jaoks väga oluline.

Ukraina ja Gruusia turu laiendamise katsed on vaatamata praegusele olukorrale endiselt aktuaalsed.

Ettevõtte tegevuse arendamiseks Lõuna-Aasia piirkonnas on kindlaks määratud uus suund, mida peetakse lähiaastatel paljulubavaks.

Ühendkuningriigis (Londonis) asuv Geogals Limited’i osakond jätkab põhitegevusena kogu Geogals OÜ-s kasutatava tarkvara toetamist.

Ettevõtte Geogals S.A. baasil, mis asub Asuncionis (Paraguay), jätkab Geogals OÜ pakutavate geofüüsikaliste teenuste edendamist sellistes riikides nagu Paraguay, Brasiilia, Argentina, Uruguay, Boliivia ja Tšiili.

Ettevõtte peamine strateegia aastaks 2023 on edendada geofüüsikalisi ja geoloogilisi teenuseid uutel turgudel, eelkõige

Indias ja Lõuna-Aasia piirkonnas, ning leida uusi partnereid ja kliente.

GEOGALS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.