Rohkema info nägemiseks:

JANSA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume ja professionaalseid palkehitiste ja palkmajade ehitusteenuseid. Meie meeskond on spetsialiseerunud kvaliteetse käsitöö ehitamisele ja pakub ülimat teenindust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Alates aastast 2003 on meie kollektiiv pühendunud käsitöö palkmajade ehitamise kunstile. Aastate jooksul oleme kogunud hindamatuid kogemusi, ehitades nii suuri kui ka väikseid, keerulisi ja veel keerukamaid projekte. Meie tööd kõnelevad enda eest, olles tunnistajaks meie oskustele ja pühendumusele.

Rahvusvaheline kogemus Meie kollektiivi kogemused ulatuvad kaugemale kui Eesti piirid. Oleme ehitanud unikaalseid palkmaju Soomes, Norras, Taanis, Saksamaal ja oleme olnud aktiivsed Austria turul juba ligi 10 aastat. See rahvusvaheline kogemus on andnud meile võimaluse õppida erinevatest kultuuridest ja ehitustraditsioonidest, tuues meie töösse mitmekülgsust ja sügavust.

Meie Ägedamad Ettevõtmised

  1. Toosikannu Puhkekeskus - www.toosikannu.ee
  2. Kääriku Spordikeskus Kekkoneni saun - Kekkoneni saun
  3. Ruhnu Limo saun - Limo saun
  4. Kuusijärvi suitsusaun - Kuusijärvi saun

Kuid nagu öeldakse, on tippu jõudmine keeruline, kuid seal püsimine veel keerulisem. Meie kollektiiv on uhke, et oleme suutnud aastate jooksul pakkuda järjepidevalt kvaliteetseid projekte, mis räägivad meie kirglikust suhtumisest oma töösse.

Oma ideedest meistriteoseks Kui teil on unistus, idee või mõte, mida soovite teoks teha, siis võtke meiega ühendust. Meie meeskond aitab teil oma visiooni ArchiCAD'i abil paberile joonistada ja seejärel, Husqvarna (Reginett) abil, muuta see reaalsuseks.

Kutsuge meid oma unistusi jagama ja koos loome midagi erakordset!

JANSA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- John S.

Soovitan neid kõigile, kes hindavad looduslikku ilu.

- Anna-Liisa S.

Nende palkmajad on tõelised kunstiteosed!

- Kertu K.

Igati rahul oma palgisaunaga! Aitäh teile!

JANSA OÜ tegevusaruanne 2022

Jansa OÜ, mis asutati 14. juunil 2011, on ettevõte, mille eesmärk on tegeleda metsanduse ja puidutoodetega. Alates selle asutamisest on Jansa OÜ pühendunud kvaliteetsete puidutoodete tootmisele, sealhulgas aiamööbli ja muude väikevormide valmistamisele. Lisaks on ettevõte laiendanud oma tegevust puidust hoonete ehitusele, mis on aidanud kaasa selle kasvule ja arengule.2022. aastal laiendas Jansa OÜ oma tegevust veelgi, tegeledes eskiisjooniste ja ehituslike dokumentide vormistamisega. See oli oluline samm ettevõtte jaoks, kuna see võimaldas neil pakkuda oma klientidele veelgi laiemat teenuste

Dropdown

kõik artiklid

Palgist ehitatud sauna võlud

Saunakultuur on maailmas laialt levinud ja tõeliselt ajatu traditsioon, mis on leidnud erilise koha palgimajades ja -ehitistes. Palgist ehitatud saunad pakuvad
ssb.ee
Saunakultuur on maailmas laialt levinud ja tõeliselt ajatu traditsioon, mis on leidnud erilise koha palgimajades ja -ehitistes. Palgist ehitatud saunad pakuvad unikaalset kogemust, kus loodus ja traditsioon kohtuvad, luues tervisliku ja lõõgastava puhkekeskkonna. Selles artiklis uurime, miks palgist ehitatud saunad on nii erilised ja miks neid väärtustatakse kogu maailmas. Palgist ehitatud saunad sobivad ideaalselt looduskaunitesse kohtadesse, kus nende looduslik ilu saab täiel rinnal esile tulla. Palgi tekstuur ja värvus loovad ruumis sooja ja kutsuva õhkkonna. Kasutatav puit on tavaliselt

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.