Rohkema info nägemiseks:

KPR EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
KPR EHITUS OÜ tegeleb elamute ja mitteeluhoonete ehitusega ning pakub ka siseviimistluse, plaatimise, müüri ladumise ja terrasside ehitamise teenuseid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kodu - see on koht, kus meie elu suurimad hetked toimuvad, kus me lõõgastume ja taastame energiat ning kus unistused saavad tiivad. Just sellepärast on oluline, et teie kodu oleks täpselt selline, nagu olete alati unistanud. Meie ettevõte on siin selleks, et muuta teie koduunistused reaalsuseks.

Meie professionaalne meeskond on spetsialiseerunud ehituslahendustele, mis loovad väärtust ja kestavad aastaid. Peamiselt pakume järgmisi teenuseid:

 Olgu tegemist unistuste kodu või ärihoonega, meie kogenud ehitajad viivad teie projektid ellu täpsuse ja professionaalsusega. Kodu on koht, kus teie isikupära peaks särama. Pakume siseviimistlusteenuseid, mis annavad teie kodule ainulaadse ja hubase atmosfääri. Vannituba, köök, terrass või muu ruum - meie plaatimisteenus muudab pinnad vastupidavaks ja stiilseks.

Tugevad ja ilusad müürid on hoone aluseks. Usaldage meid müüri ladumiseks, mis kestab aastakümneid. Loodame teie jaoks ideaalse väliruumi, kus saate nautida aega pere ja sõpradega.

Meie filosoofia keskendub tihedale koostööle Tellijaga. Soovime olla teie partneriks, kes ei rahuldu keskpärasusega. Kogu projektitsükli vältel seisame teie kõrval, kuulates teie visiooni ja pakkudes lahendusi, mis vastavad teie ootustele.

Kodu on rohkem kui lihtsalt hoone - see on teie isiklik varjupaik ja unistuste paik. Lubage meil aidata teil seda luua.

Kui soovite luua kodu, mis peegeldab teie unistusi ja väärtustab kvaliteeti ning kestvust, siis ärge kartke meiega ühendust võtta. Meie professionaalne meeskond on valmis teie projekti ellu viima. Võtke meiega ühendust täna ja koos leiame parima lahenduse teie kodu loomiseks. Laske meil olla teie partneriks unistuste kodu teekonnal!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

KPR EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari-Liis K.

meeskond kuulas hoolikalt minu soove ja muretses selle eest, et kogu ehitusprotsess oleks sujuv ja muretu.

- Martin R.

Siseviimistlus ja plaatimine on eriti silmapaistvad ning minu uus terrass on muutunud lemmikpaigaks kogu perele. Suured tänud!

- Laura T.

Minu uus kodu on täpselt selline, nagu ma alati unistasin, ja ma ei saaks õnnelikum olla. Tänu teie professionaalsusele ja pühendumusele on minu kodu tõesti loonud väärtust ja kestab kindlasti aastaid.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Korraliku vihmaveesüsteemi eelised.

Korralik vihmaveesüsteem on oluline osa iga maja välisilme ja hoolduse juures. Selle põhjuseks on asjaolu, et vihmavesi võib põhjustada erinevaid kahjustusi, kui seda ei juhita korralikult majast eemale. Esimesteks kahjustusteks, mis võivad tekkida, on majaseinte kahjustused. Kui vihmavesi ei juhita majast eemale, siis võib see põhjustada seinakattematerjali lagunemist ning nende võimet veekindluse säilitamiseks. See võib viia lekketeni ja niiskuse kogunemiseni seintesse, mis omakorda võib põhjustada hallituse, seente ja muude kahjustuste tekkimist. Teine kahjustus on maja vundamentide

Dropdown

kõik artiklid

Fassaadi soojustamine

Fassaadide soojustamine on tõhus viis hoone energiatõhususe parandamiseks ning säästa raha kütte- ja jahutuskuludelt. Soojustamise eesmärk on vältida soojuskadu
ssb.ee
Fassaadide soojustamine on tõhus viis hoone energiatõhususe parandamiseks ning säästa raha kütte- ja jahutuskuludelt. Soojustamise eesmärk on vältida soojuskadusid, mis tekivad hoone välisseintest, eriti vanematel hoonetel, kus soojustuskihid võivad olla puudulikud või täielikult puududa. Soojustusmaterjalidena kasutatakse tavaliselt vahtpolüstürooli, mineraalvillat, kivivillat või puitkiudplaate, mis paigaldatakse hoone välisseinale enne uue viimistluskihi paigaldamist. See aitab vältida soojuskadusid ning tagada optimaalse sisetemperatuuri, mis omakorda aitab vähendada küttekulusid.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.