Rohkema info nägemiseks:

HUSKYPARK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Registreerimine Huskypargi kelgukoerte jõulumaale on avatud!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Huskypark OÜ on unikaalne Raplamaal asuv elamuspark, mis pakub oma külastajatele meeldejäävaid kogemusi põhjamaise looduse ja kelgukoerte maailmas. Meie südameks on 24 kelgukoera, kes aitavad inimestel kogeda kelgukoerte elu ja traditsioone otse loomade keskel. Huskypark on koht, kus looduse ilu ja kelgukoerte energia kohtuvad, luues inspireeriva atmosfääri igas vanuses külastajatele.

Meie talvehooaeg toob külalisteni erilise elamuse – Huskypargi kelgukoerte jõulumaa, mis on loodud pakkuma sooja, kodust ja meeleolukat jõulutunnet. Kogemus sobib suurepäraselt peredele, sõpruskondadele, lasteaedadele ja kooligruppidele. Programmi raames pakume külastajatele ainulaadset võimalust suhelda meie kelgukoertega, maitsta koduseid hõrgutisi ja avastada jõulumaagiat looduse keskel.

Huskypargis ootavad Sind mitte ainult põhjamaise temperamendiga kelgukoerad, vaid ka eriline jõulumemm, hobuste reed ja palju muud. Jõulumaa programm sisaldab ka haaravaid tegevusi – alates kelgukoertega tutvumisest ja neile maiustuste andmisest, kuni lõbusate traktorituuride ja jõululoo kuulamiseni metsa süles. Kõik tegevused on hoolikalt valitud, et pakkuda autentset ja meeldejäävat talvist kogemust, mis sobib mudilastest täiskasvanuteni.

Lisaks pakub Huskypark OÜ võimalust grupikülastusteks, kus meie elamustest saavad osa ka suuremad seltskonnad, olgu tegu sõprade, kooligruppide või töökollektiividega. Meie professionaalne meeskond hoolitseb, et iga külaline tunneks end oodatuna ja saaks osa parimast, mida põhjamaine talv pakkuda võib.

Tule ja avasta Huskypark – koht, kus põhjamaine looduse ilu ja kelgukoerte jõud kohtuvad, et luua unustamatuid mälestusi!

Kodulehele!

HUSKYPARK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Henri T.

Imeline kogemus kelgukoertega! Täiuslik päev looduses.

- Paul S.

Väga sõbralik teenindus ja hästi korraldatud seiklus!

- Kersti K.

Tõeliselt meeldejääv talvine puhkus kogu perele.

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.