Rohkema info nägemiseks:

CASTRUM GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie kirg on aidata teil muuta oma sõiduk unikaalseks ning samal ajal pakkuda vajalikku kaitset ja funktsionaalsust. Oleme teie usaldusväärne partner sõidukite täiustamisel ja turvalisuse tagamisel.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte on pühendunud astmelaudade, kaitse- ja disainraudade ning tuulesuunajate importi, jae- ja hulgimüüki. Oleme uhked, et saame tuua innovatsiooni ja kvaliteeti nendesse valdkondadesse ning pakkuda klientidele parimat, mida need tooted pakuvad.

Meie meeskond: Kirg ja pühendumus

Meie ettevõtte edu saladus peitub meie pühendunud meeskonnas. Oleme koondanud enda ümber spetsialistid, kellel on sügav kirg ja teadmised astmelaudade, kaitse- ja disainraudade ning tuulesuunajate alal. Meie meeskond on pidevalt kursis viimaste trendide ja uuendustega, tagades sellega, et meie kliendid saavad alati parima ja uuendusliku lahenduse.

Astmelauad: Ohutus ja mugavus

Astmelauad on meie tegevuse keskmes ning me mõistame nende olulisust ohutuse ja mugavuse seisukohast. Meie valikus on lai valik astmelaudu erinevates suurustes ja stiilides, mis sobivad nii kodudesse kui ka ärikeskkondadesse. Meie eesmärk on aidata klientidel luua turvalisi ja ligipääsetavaid ruume.

Kaitse- ja disainrauad: Funktsioon ja esteetika

Kaitse- ja disainrauad on olulised nii avalike kui ka erahoonete turvalisuse ja välimuse seisukohast. Meie valik pakub mitmeid võimalusi, mis ühendavad funktsiooni ja esteetikat. Oma professionaalse nõustamise ja kvaliteetsete toodetega tagame, et klientide ootused täituvad täielikult.

Tuulesuunajad: Ilmastikutingimustega kohanemine

Tuulesuunajad on vajalikud, et kaitsta hooneid ilmastikutingimuste eest. Meie valik hõlmab mitmesuguseid suunajaid, mis on loodud vastu pidama ekstreemsetele ilmastikuoludele, samal ajal hoone välimust mõjutamata. Pakume praktilisi ja stiilseid lahendusi, mis aitavad klientidel oma varad kaitsta.

Jae- ja hulgimüük: Kliendikeskne lähenemine

Meie eesmärk on pakkuda klientidele paindlikke ja kohandatud lahendusi vastavalt nende vajadustele. Lisaks jaemüügile pakume ka hulgimüüki, mis võimaldab meil olla partneriks erinevatele ettevõtetele ja projektidele. Meie klientide rahulolu on meie jaoks esmatähtis ning seetõttu keskendume alati kvaliteedile ja teenindusele.

Kokkuvõttes oleme meie ettevõte, keskendunud astmelaudade, kaitse- ja disainraudade ning tuulesuunajate importimisele, jae- ja hulgimüügile. Meie meeskond on meie suurim vara, ja me oleme uhked selle üle, et saame pakkuda klientidele kvaliteetseid ja uuenduslikke lahendusi nendes valdkondades. Oleme valmis aitama klientidel luua ohutuid, funktsionaalseid ja atraktiivseid ruume ning olema usaldusväärne partner nende projektide elluviimisel.

CASTRUM GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kertu K.

Castrum pakub korralikku ja kvaliteetset teenust. Laoseis on alati hea ja tooted kvaliteetsed. Kiire ja efektiivne tarne. Ei kahetse kordagi!

- Andres A.

Kõik tooted, mida me Castrumist oleme tellinud, on olnud korralikud ja kiire tarne. Teenus on alati väga professionaalne ja abivalmis.

- Reet R.

Castrum on üks parimaid kohti, kust saada kõrge kvaliteediga autotarvikuid. Kõik esemed, mida me oleme tellinud, on olnud kvaliteetsed ja kiirelt kätte saadud.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

CASTRUM GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

Castrum Grupp OÜ on ettevõte, mille põhitegevusalaks on mootorsõidukite osade ja lisaseadmete müük. See on spetsialiseerunud sektor, mis nõuab põhjalikke teadmisi ja kogemusi, et pakkuda klientidele kvaliteetseid tooteid ja teenuseid. Castrum Grupp OÜ on tõestanud oma pühendumust sellele valdkonnale, pakkudes laia valikut mootorsõidukite osi ja lisaseadmeid, mis vastavad erinevatele vajadustele ja eelistustele. Ettevõtte juhatus on ühe liikmeline, mis tähendab, et kõik otsused tehakse keskselt ja strateegiliselt. See struktuur võimaldab ettevõttel olla paindlik ja kiiresti reageerida

Dropdown

kõik artiklid

Millised on meie pakutavad teenused?

Kas olete kunagi mõelnud, kuidas hoida oma sõidukit tipptingimustes või vajate professionaalset abi lisatarvikute paigaldamisel? Või äkki seisate silmitsi mõne
ssb.ee
Kas olete kunagi mõelnud, kuidas hoida oma sõidukit tipptingimustes või vajate professionaalset abi lisatarvikute paigaldamisel? Või äkki seisate silmitsi mõne elektriprobleemiga oma autoga? Siin on meie pakutavad teenused, mis aitavad teil hoida oma sõidukeid hästi hooldatuna ja probleemideta. Lisatarvikute paigaldus: 50€ / 1 tund Kas soovite oma sõidukile lisada uusi lisatarvikuid või uuendada olemasolevaid? Meie professionaalne meeskond on siin, et teid aidata! Lisatarvikute paigaldus on meie pakutav teenus, mis hõlmab kõike alates autoalarmsüsteemidest ja navigatsiooniseadmetest kuni

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.