Rohkema info nägemiseks:

OSAVAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud mitmekülgsetele teenustele hõlmates nõrkvoolu-, automaatika-, paigaldus- ja elektriinstallatsioonitöid ning rätsepa- ja õmblustöid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus täpsus ei ole lihtsalt eesmärk, vaid standard. OSAVAD OÜs ei ole me lihtsalt ettevõte; oleme kaasaegse aja käsitöölised, pühendunud suurepärasusele igas oma töövaldkonnas. Elektripaigaldiste keerukatest radadest kuni automaatikasüsteemide sujuva teostuseni oleme me dirigendid töödde telgitagustes, luues maagiat.

Meie teekond algas lihtsa, kuid sügava missiooniga: spetsialiseeruda paigaldus- ja automaatikateenustele, mis ei vasta mitte ainult ootustele, vaid ületavad neid. Uskume, et kvaliteet ja täpsus ei ole lihtsalt moesõnad, vaid meie käsitöö nurgakivid. Olgu selleks õrna tööga riiete õmblemine või elektripaigaldustööde robustsed nõudmised, meie meeskond lähtub igast ülesandest kõikumatu pühendumusega täiuslikkusele.

Meie ekspertiis ei piirdu kohaliku maastikuga. Tem Catez d.o.o paigaldusseadmete impordi ja müügiga oleme laiendanud oma silmaringi, tuues maailmatasemel tööriistad ja tehnoloogiad teie uksele. See strateegiline samm tagab, et meie teenused ei ole mitte ainult tipptasemel, vaid varustatud ka parimaga tööstuses, muutes meid üheks peatuseks kõigile teie paigaldustööde vajadustele.

Liitu meiega sellel täpsuse ja kvaliteedi teekonnal. Koge erinevust, mida detailidele pühendunud tähelepanu ja kirg suurepärasuse vastu võivad teie projektidesse tuua. Usaldage OSAVAD OÜ, et pakkuda mitte ainult teenuseid, vaid täpsuse pärandit, mis peab ajaproovile vastu.

OSAVAD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kersti

Rätsepatööde kvaliteet on muljetavaldav. Iga detail on täiuslikult paigas!

- Andres

Automaatikatööd olid suurepärased! Osavad käed muudavad keerulise lihtsaks.

- Mart

Suurepärane koostöökogemus!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 märki, et peate oma elektripaigaldisi uuendama

Kui ettevõtted kasvavad ja tehnoloogia areneb, muutub usaldusväärsete ja tõhusate elektripaigaldiste nõudlus ülioluliseks. Väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele tootmis-, jaekaubandus- ja moevaldkonnas, samuti individuaalsete klienditeenuste otsivatele klientidele võib vananenud elektrisüsteem põhjustada ebatõhusust, ohutusohte ja kasvu takistamist. Siin on viis märki, mis viitavad vajadusele elektripaigaldist uuendada. Elektripaigaldiste uuendamise tähtsuse mõistmine Elektrisüsteemid on kaasaegsete ettevõtete selgroog, toites kõike alates valgustusest kuni keeruliste masinateni.

Dropdown

kõik artiklid

Automaatika tulevik väikeettevõtetes

Väikeettevõtted püüavad kiiresti areneval turul konkurentsivõimeliseks jääda, automaatika on muutunud efektiivsuse, tootlikkuse ja innovatsiooni peamiseks ajend
ssb.ee
Väikeettevõtted püüavad kiiresti areneval turul konkurentsivõimeliseks jääda, automaatika on muutunud efektiivsuse, tootlikkuse ja innovatsiooni peamiseks ajendiks. Automaatsüsteemide integreerimine ei ole enam luksus, mis on reserveeritud suurtele korporatsioonidele, vaid vajadus väikeettevõtetele, kes soovivad kasvada ja õitseda. Väikeettevõtted kasutavad üha enam automaatikatehnoloogiaid, et optimeerida operatsioone, vähendada kulusid ja parandada kliendikogemust. Alates automaatsest laohaldusest kuni klienditeeninduse vestlusrobotiteni on maastik liikumas rohkem tehnoloogiapõhisele

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.