Rohkema info nägemiseks:

VISIOM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud klaas- ja alumiiniumkonstruktsioonide müügile, paigaldusele ning projektijuhtimisele, pakkudes kvaliteetseid lahendusi ehitusvaldkonnas, seda peamiselt Lõuna Eestis.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kui räägime usaldusväärsest ehitusettevõttest, kes on valmis võtma enda kanda igasugused väljakutsed alates katusest kuni klaasfassaadideni, siis Visiom OÜ on kindel valik. Oleme alates 2011. aastast loonud oma jälje ehitusmaastikul ja pakume laia valikut teenuseid, mis vastavad teie individuaalsetele vajadustele.

Visiom OÜ alustas oma teekonda ehitusmaailmas katusetöödega. See oli meie samm esimesse maailma, kus meie pühendumus ja kvaliteet kiiresti märkamist leidsid. Aja jooksul oleme kasvanud ja laiendanud oma tegevusvaldkondi hõlmates metsandust ja üldehitust, kuid 2019. aastal tegime otsuse, mis muutis meie tee edule selgemaks kui kunagi varem.

Meie peamine tegevusala on nüüd suunatud klaas- ja alumiiniumkonstruktsioonide müügile, paigaldusele, projektijuhtimisele ning toodete tarnimisele ja paigaldamisele. See on meie kirg ja tugevusvaldkond, kus oleme saavutanud tunnustuse kvaliteedi ja innovatsiooni poolest.

Visiom OÜ eesmärk on pakkuda kvaliteetset ehitusteenust igale projektile individuaalselt lähenedes. Me usume, et head asjad võtavad aega, seega pühendame igale projektile suure hulga tähelepanu juba projektifaasis. See võimaldab meil mõelda läbi kõik lahendused, tagades, et paigaldus oleks võimalikult kiire, lihtne ja lõpptulemus vastaks teie ootustele või isegi neid ületaks.

Lisaks klaas- ja alumiiniumkonstruktsioonidele pakume ka erinevaid paigalduse alltöövõtuteenuseid, kus klient saab tellida meilt vaid paigalduse. Olgu selleks alumiiniumuksed, aknad, klaasfassaadid, talveaiad, tamburid, täisklaas vaheseinad, sauna klaasseinad või erilahendused, me oleme valmis teie visiooni ellu viima.

Visiom OÜ on teie usaldusväärne ehituspartner, kes on valmis võtma vastu väljakutsed erinevates ehitusvaldkondades alates klaasist ja alumiiniumist kuni katuste ja üldehituseni. Meie eesmärk on tagada, et teie ehitusprojekt kulgeks sujuvalt ja saavutaks parima võimaliku tulemuse.

Kui otsite professionaalset ja kogenud ehituspartnerit, siis võtke julgelt meiega ühendust. Oleme valmis kuulama teie vajadusi ning leidma koos teiega parima lahenduse, mis vastab teie projektile ja eelarvele. Visiom OÜ on teie usaldusväärne partner ehitusmaailmas.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

VISIOM OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anne M.

Visiom OÜ on minu kindel valik igasuguse ehitusprojekti jaoks. Nende paindlikkus ja võimekus on imetlusväärsed ning nad teevad kõik endast oleneva, et tagada klientide täielik rahulolu.

- Marten K.

Nende professionaalsus ja pühendumine projektile muutsid kogu kogemuse suurepäraseks. Tulemused räägivad enda eest!

- Liina T.

Visiom OÜ on meie usaldusväärne ehituspartner juba mitu aastat. Nende tähelepanu detailidele ja kiire tegutsemisvõime teevad nad tõeliselt eriliseks.

Visiom OÜ: Kuidas meie klaas- ja alumiiniumkonstruktsioonid aitavad luua avaramaid eluruume?

Klaas- ja alumiiniumkonstruktsioonid on kaasaegse arhitektuuri üks silmatorkavamaid ja funktsionaalsemaid elemente. Need võimaldavad luua avaramaid, kergema ilmega ning valgusküllasemaid eluruume, mis võivad lisada kinnisvarale väärtust ning muuta igapäevase elu palju meeldivamaks. Visiom OÜ on ettevõte, mis on spetsialiseerunud klaas- ja alumiiniumkonstruktsioonide müügile, paigaldusele ning projektijuhtimisele. Meie ettevõtte eesmärk on pakkuda kõrgekvaliteedilisi ja individuaalseid lahendusi, mis vastavad kliendi vajadustele ning soovidele. Meie klaas- ja alumiiniumkonstruktsioonide

Dropdown

kõik artiklid

Projekti juhtimine - kuidas tagada sujuv ja tõhus ehitusprotsess?

Iga ehitusprojekti juhtimine on keeruline ülesanne, mida ei tasu alahinnata. Selleks, et tagada sujuv ja tõhus ehitusprotsess, on oluline leida usaldusväärne ja
ssb.ee
Iga ehitusprojekti juhtimine on keeruline ülesanne, mida ei tasu alahinnata. Selleks, et tagada sujuv ja tõhus ehitusprotsess, on oluline leida usaldusväärne ja kogemustega partner. Meie ettevõte Visiom OÜ pakub just seda - professionaalset ja tõhusat projekti juhtimist, mis aitab tagada teie ehitusprojekti eduka lõpuleviimise. Projekti juhtimine on oluline protsess, mis hõlmab kõiki ehitusprojekti etappe, alates esialgsetest plaanidest kuni lõpliku valmimiseni. Meie ekspertide poolt pakutav projektijuhtimine hõlmab kogu protsessi ja tagab kvaliteetse töö, tähtaegadest kinnipidamise ning

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.