Rohkema info nägemiseks:

AUTOREMONDITÖÖKODA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Autoremonditöökoda on alates 2011. aastast spetsialiseerunud autode remondi, hoolduse, rehvitööde ja varuosade müügi valdkonnas, pakkudes laia valikut teenuseid sõidukite omanikele. Tegutsetakse Jõhvis.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Juba alates 2011. aastast on AUTOREMONDITÖÖKODA OÜ olnud eelistatud sihtkoht sõiduautode, maasturite, kaubikute ja furgoonide omanikele Jõhvis, kes väärtustavad kvaliteetset autoteenust ja taskukohast hinda. Meie ettevõtte põhieesmärk on pakkuda teile usaldusväärset ja asjatundlikku remondi- ning hooldusteenust, ning seda kõike mugavalt ühest kohast.

Meie meeskond koosneb kogenud ja sertifitseeritud tehnikutest, kes on valmis lahendama igasuguseid autoremondi ja hoolduse väljakutseid. Olgu tegemist tavapärase hooldusega või keerukama diagnostikaga, saate olla kindel, et teie sõiduk on professionaalide hoole all.

AUTOREMONDITÖÖKODA OÜ-s pakume laia valikut teenuseid, mis hõlmavad remonti, hooldust, rehvitöid, diagnostikat ja varuosade müüki. See tähendab, et te ei pea jooksma erinevate teenusepakkujate vahet, kuna saame teie sõidukit hoolitseda alates rehvivahetusest kuni keerukate remonditöödeni.

Taskukohased hinnad: Meie eesmärk on pakkuda kvaliteetset autoteenust taskukohaste hindadega. Teie rahulolu on meie jaoks prioriteet, seega teeme kõik endast oleneva, et pakkuda teile parimat väärtust teie raha eest.

AUTOREMONDITÖÖKODA OÜ-st leiate ka laia valiku kvaliteetseid varuosi, rehve ja akusid. Nii saate oma sõidukit kiiresti ja mugavalt varustada vajalike komponentidega.

Oleme uhked oma pikaajaliste klientide üle, kes on meile aastate jooksul usaldust avaldanud. Kui otsite usaldusväärset partnerit oma autoremondi ja hoolduse vajadustele, siis olete õiges kohas.

Kui soovite teada saada rohkem meie teenuste kohta või broneerida aega remondiks või hoolduseks, võtke meiega julgelt ühendust. Meie professionaalne meeskond on valmis teid abistama ja teie sõiduki heaolu eest hoolitsema.

AUTOREMONDITÖÖKODA OÜ - Teie autoremondi ja hoolduse usaldusväärne partner. 

Võta ühendust ja broneeri oma sõidukile aeg juba täna!

autoremonditookoda@hot.ee
+372 507 2015

AUTOREMONDITÖÖKODA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari K.

Rehvide vahetamine sujus ladusalt.

- Jaak P.

Kliimaseadme täitmine oli kiire ja efektiivne.

- Sergei A.

Hea koht autoremondiks ja hoolduseks.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

AUTOREMONDITÖÖKODA OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aasta oli AutoremondiTöökoja OÜ jaoks märkimisväärne aasta, kuna ettevõtte peamiseks tegevusalaks oli mootorsõidukite varuosade jaemüük ning mootorsõidukite remont. AutoremondiTöökoja OÜ on tuntud oma kvaliteetsete varuosade ja professionaalse remonditeenuse poolest, mis on aidanud neil luua tugeva kliendibaasi ja maine.2022. aasta majandusaasta jooksul suutis AutoremondiTöökoja OÜ genereerida müügitulu umbes 119992 eurot. See on märkimisväärne saavutus, arvestades, et ettevõte tegutseb väga konkurentsivõimelises sektoris. Müügitulu suurus näitab, et AutoremondiTöökoja OÜ on suutnud

Dropdown

kõik artiklid

Miks on hammasrihma vahetus tähtis?

Hammasrihm on üks olulisemaid komponente teie sõiduki mootoris, mis aitab hoida kõiki selle osi koos ja töös. Kuid hammasrihm ei kesta igavesti, ja aja jooksul
ssb.ee
Hammasrihm on üks olulisemaid komponente teie sõiduki mootoris, mis aitab hoida kõiki selle osi koos ja töös. Kuid hammasrihm ei kesta igavesti, ja aja jooksul võib see kuluda ja isegi puruneda, mis võib põhjustada tõsiseid mootorikahjustusi. Seetõttu on hammasrihma regulaarne vahetus üks kriitilisemaid hooldustoiminguid, mida teie sõiduk vajab. Selles artiklis vaatleme, miks, millal ja kuidas hammasrihma vahetada. Hammasrihm on valmistatud kummist ja tugevast kiust, kuid aja jooksul kipub see kuluma ja vananema. Kui hammasrihm kulub, muutub see praguliseks ja nõrgaks, suurendades purunemise

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.