Rohkema info nägemiseks:

AABESTCAR AUTOKESKUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laia valikut sõidukihooldusteenuseid, alates keretöödest ja värvimisest kuni rehvitööde ja klaasivahetuseni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

AabestCar Autokeskus OÜ juures ei ole me ainult autode pärast; meie jaoks on oluline ajatu side inimese ja masina vahel. Asutatud 2011. aastal, on meie juured autotööstuses sügavad, ulatudes üle 35 aasta tagusesse aega. Oleme uhked, et oleme teie sõiduki esteetika ja jõudluse kaitsjad.

Meie asjatundlikkus hõlmab kõikehõlmavat teenuste valikut, mis on mõeldud teie sõiduki viimiseks tagasi selle algupärasesse seisukorda. Põhjalikest rehvitöödest ja rehvitöödest kuni täpse sõiduki värvimistööni, tagame, et teie auto iga toll peegeldaks täiuslikkust. Meie meisterlikkus sõidukite kere töödes ei ole lihtsalt teenus; see on kunstivorm, mis taastab teie auto silueti terviklikkuse ja ilu.

AabestCar Autokeskus OÜ-s mõistame, et detailid on olulised. Seetõttu pakume spetsialiseeritud teenuseid nagu mõõtmise äravool, et tagada teie sõiduki jõudluse kompromissitus, ja lukksepatööd, et hoida teie auto turvaline. Ootamatuste korral on meie klaasivahetuse teenus valmis teie vaate puhastama ja tagama, et saate enesekindlalt tagasi teele.

Meie pühendumus suurepärasusele on kõikumatu ja meie pühendumus teie sõiduki hooldusele on võrreldamatu. Kutsume teid kogema ülimat meisterlikkust ja klienditeenindust, mis on saanud meie tunnusmärgiks. Usaldage meid oma auto pärandi hoidjatena. Külastage meid AabestCar Autokeskus OÜ-s, kus iga sõidukit koheldakse austuse ja tähelepanuga, mida see väärivad.

Võtke meiega ühendust täna aadressil info@aabestcar.com või helistage meile numbril +372 56 569 531, et saada osa võrdlematust autode taastamise kogemusest.

AABESTCAR AUTOKESKUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Tanel L.

Väga professionaalne teenindus! Minu auto näeb välja parem kui kunagi varem.

- Siiri T.

Kiire ja kvaliteetne töö – olen tõeliselt rahul tulemustega!

- Paul T.

Parim autokeskus, kus olen käinud. Kvaliteet ja klienditeenindus on laitmatud.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

AABESTCAR AUTOKESKUS OÜ tegevusaruanne 2023

AabestCar Autokeskus OÜ on 2011. aastal asutatud ettevõte, mille põhitegevusalaks on mootorsõidukite remont ja hooldus. 2013. aasta juunis koliti äritegevus Tallinnasse ning avati teenindupunkt aadressil Laki tn 20/Kadaka tee 7, Tallinn. Osutatavate teenuste hulka kuuluvad keretööd, värvitööd, autode hooldus- ja remonditööd. Et katta 2023. majandusastal tekkinud tegevuskahjumit, tegi omanik 31.12.2023 seisuga mitterahalise sissemakse summas 6 959 eurot.

Dropdown

kõik artiklid

Miks on sõiduki keretööde professionaalne teostamine oluline?

Paljude sõidukite omanike jaoks on auto rohkem kui lihtsalt transpordivahend; see on isiklik investeering, mis peegeldab nende stiili ja isikupära. Oma sõiduki
ssb.ee
Paljude sõidukite omanike jaoks on auto rohkem kui lihtsalt transpordivahend; see on isiklik investeering, mis peegeldab nende stiili ja isikupära. Oma sõiduki esteetilise veetluse ja struktuurse terviklikkuse säilitamine on oluline, mitte ainult uhkuse pärast, vaid ka selle väärtuse säilitamiseks. Tunnistada, millal sinu auto vajab professionaalset keretööd, on oluline probleemidega tegelemiseks enne nende süvenemist. Keretööde mõistmine Keretöö viitab auto välisilme parandamisele ja viimistlemisele. See hõlmab teenuseid alates väikeste kriimustuste parandamisest kuni suurte

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Firefox laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.