Rohkema info nägemiseks:

MELLSTER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 472; jälgijaid - 8. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MELLSTER OÜ kohta arvamuslugu!"

MELLSTER OÜ hetkeolukord

Juba 472 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte peamised tegevusvaldkonnad, toote- ja teenuste grupid

Mellster OÜ põhitegevusalaks on avalike bussiliinide teenindus ja mootorsõidukite hooldus ja remont. Majandusaastal moodustas osaühingu müügitulu 342827 euro, võrreldes eelmise aastaga on käive kasvanud. Enamus planeeritud ülesannetega ettevõte on toime tulnud.

Olulisemaid aruandeaasta jooksul toimunud ning lähitulevikus planeeritavaid investeeringuid 2022.aastal ettevõte on põhivarasse investeerinud 3304 euro. Ettevõte tulevikus planeerib laiendada põhitegevuse.

Töötajate arv, tööjõukulud ja juhatuse tasud ning soodustused

Ettevõtes töötas 8 põhikohaga töötajad. OÜ Mellster juhatus koosneb ühest liikmest, ning juhatuse liige tegutses majandusaastal tasuta.

Olulisemaid aruandeaasta jooksul toimunud sündmused

Majandusaasta jooksul osaühing tegi koostööd Gobuss OÜ ettevõttega. Järgmisel aastal on plaaneeritud suurendada partnerite arvu ning käivet.

Ettevõtte tegevuskeskkonna üldine makromajanduslik areng ja selle mõju ettevõtte majandustulemusele 2021. aastal Eestis üldiselt valitsenud majanduslik olukord ei olnud soodne, kuid samas ei avaldanud see siiski Mellster OÜ tegevusele väga märgatavat mõju, kuna bussiliinide veondus teenus ja mootorsõiduki remondi sektor on suhteliselt stabiilne. Vaatamata üldise majanduse kasvu aeglustumisele, meie teenuste vastu on säilinud piisavalt suur nõudlus. Praktika on näidanud, üldine majanduslangus ei too kaasa negatiivseid mõjutusi osaühingu põhitegevusele. Mellster OÜ ettevõte püstitab ülesse -eesmärgi säilitada ja suurendada käivet ning keskenduda tugevamatele külgedele ja pöörata tähelepanu põhitegevuse tõhususe parandamisele. Saavutada tervikuna paremaid tulemusi – kasum, turu positsioon, teenuste kvaliteet. Osaühingu põhieesmärgiks on jätkata alustatud tööd.

Meelis Laurson

MELLSTER OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.