Rohkema info nägemiseks:

LOOK RATTAPOOD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1518; jälgijaid - 5. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LOOK RATTAPOOD OÜ kohta arvamuslugu!"

LOOK RATTAPOOD OÜ hetkeolukord

Juba 1518 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,1 punktiga ja kommenteeritud 8 korda.

Tegevusaruanne 2022

Oma tegevuses majandusaastal 2022 juhindus OÜ Look Rattapood oma põhikirjajärgsetest ärilistest ettevõtmistest. Aasta 2022 oli ettevõtte tegutsemise üheteistkümnes aasta. Põhirõhk kujunes Look jalgrataste ja Look lisavarustuse (pedaalid, spordirõivad) jaemüügile. Samuti müüme

Colnago jalgrattaid ja Desiknio elektrirattad, mis on e-rataste kõige hinnatum bränd oma kvaliteedi poolest. Omame ühte jaemüügi kauplust (Look Rattapood) Tallinnas , Sõpruse puiesteel. Oleme rendipinnal, mille rendileping on sõlmitud tähtajatult.

Look Rattapood OÜ juhatuses on kaks liiget, palgalisi töötajaid on meil üks.

Aastal 2022 majandasime omavahenditega ja laenuraha ei kasutanud. Kõik majandustegevusega seotud kulud, palgakulu, samuti ka kõik riigimaksed said tasutud alati õigeaegselt ja ilma igasuguste viivitusteta.

Aasta 2023 püüame oma tegevust juhtida selliselt, mis suurendaks käivet ja kasumit. Vaatamata maailmas toimuvale oleme 2023 aasta osas optimistlikud ja loodame, et Kliendid , kes usuvad ja peavad tähtsaks oma elus kvaliteeti, need leiavad taaskord tee meie juurde.

LOOK RATTAPOOD OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.