Rohkema info nägemiseks:

KUMMIEKSPERT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kummiekspert on eestlaste ettevõte, mis on tänaseks tegutsenud üle 13 aasta, asume vana Kadaka aiandi territooriumil. Meie ladudes on kokku hulganisti kasutatud rehve, kindlustamaks head hinda ja laia tootevalikut.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kummiekspert on eestlaste ettevõte, mis on uhkusega teeninud oma klientide usaldust üle 13 aasta. Meie asukoht vana Kadaka aiandi territooriumil on meile mitte ainult koduks, vaid ka ideaalseks keskkonnaks meie pühendunud meeskonnale.

Meie meeskond on südikas ja kirglik rehvide entusiastidest koosnev grupp, kes jagavad ühist eesmärki pakkuda parimat rehvide valikut ja teenindust Eesti teedel sõitvatele autoomanikele. Iga meie töötaja on pühendunud oma tööle ja omab laialdasi teadmisi rehvidest ning nende omadustest. Meie eesmärk on aidata klientidel leida ideaalsed rehvid nende sõiduvajadustele, olgu need siis suverehvid, talverehvid või midagi vahepealset.

Meie ladudes hoitakse hulganisti kasutatud rehve, mis võimaldab meil pakkuda klientidele suurt tootevalikut ja samal ajal tagada konkurentsivõimelised hinnad. Enamikul meie kasutatud rehvidel on mustrisügavus vahemikus 5 kuni 7 mm, mis tähendab, et need on endiselt väga kvaliteetsed ja ohutud kasutamiseks. Lisaks pakume ka uusi sõiduauto rehve, millel on standardne mustrisügavus 8,2 mm, ning kaubiku ja maasturi rehve, mis vastavad nende sõidukite erivajadustele.

Kummiekspert on uhke oma laia tootevaliku üle, mis sisaldab suve- ja talverehve premium-klassi tootjatelt nagu Michelin, Continental, Nokian, Good Year ja Bridgestone. Uskudes, et kvaliteet on võtmetegur, panustame premium-klassi rehvidesse, sest need pakuvad parimat pidamist nii kuival kui ka märjal teel. Premium-klassi rehvide kõrgemat hinda põhjendab parem tooraine, kvaliteetne kummisegu ning pidev teadustöö ja arendustegevus, mis tagavad sõidumugavuse ja ohutuse.

Kummiekspert on tuntud kui üks parimatest kasutatud rehvide müüjatest Eestis. Oleme uhked oma kogemuse ja pühendumuse üle, mis võimaldavad meil pakkuda klientidele parimat rehvide valikut ja professionaalset nõustamist. Usaldage meid oma rehvide vajaduste lahendamisel ja sõitke turvaliselt ning mugavalt Kummieksperti kvaliteetsete rehvidega.

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

KUMMIEKSPERT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart K.

Kummiekspert osutus minu rehvide ostuprotsessis suurepäraseks partneriks.

- Jaan P.

Hinnad on taskukohased, ja rehvid on alati olnud heas seisukorras. Tänan teid, soovitan!

- Andres T.

Nende premium-klassi rehvid pakuvad suurepärast pidamist ja turvalisust talvistes tingimustes.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

KUMMIEKSPERT OÜ tegevusaruanne 2022

Kummiekspert OÜ põhitegevuseks on kasutatud rehvide müük ja rehvitööde teenuse pakkumine. Aruandeaastal tegutses ettevõtte oma põhitegevusalal ja plaanib seda jätkata ka järgnevatel aastatel.

Dropdown

kõik artiklid

5 märki, et vajate professionaalset õlivahetust

Paljude autode omanike jaoks võib sõiduki hooldamine olla hirmutav ülesanne, kuid mõistmine, millal otsida professionaalset abi, on teie auto pikaealisuse seisu
ssb.ee
Paljude autode omanike jaoks võib sõiduki hooldamine olla hirmutav ülesanne, kuid mõistmine, millal otsida professionaalset abi, on teie auto pikaealisuse seisukohalt ülioluline. Üks kõige olulisemaid teenuseid, mida teie sõiduk vajab, on regulaarne õlivahetus. Selles postituses uurime viit peamist märki, mis viitavad vajadusele professionaalse õlivahetuse järele. Mõistmaks regulaarse õlivahetuse tähtsust Mootoriõli on teie sõiduki eluks vajalik. See määrab liikuvad osad, vähendab hõõrdumist ja aitab mootorit jahutada. Aja jooksul õli laguneb ja muutub saastatuks, mis võib põhjustada mootori

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.