Rohkema info nägemiseks:

RISTORANTE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 603; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RISTORANTE OÜ kohta arvamuslugu!"

RISTORANTE OÜ hetkeolukord

Juba 603 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Ristorante OÜ alustas tegevust 2013 aasta jaanuaris kuigi ettevõte oli loodud varem. Ristorante OÜ on spetsialiseerunud toitlustusele ja teenindusele. Meie põhitegevuste hulka kuulub hommiku- ja lõunasöökide valmistamine ning selle transport kliendini. Samuti toimetame kontoritesse sinna tellitud jooke. Ristorante OÜ pakub suveperioodil toitlustusteenust ka erinevatel väliüritustel. Oma tegevuseks on renditud ruumid Mustamäel Talleksi hoones.

Üheteistkümnenda majandusaasta müügitulu oli 434 587 eur ja kasum 3 585 eur. (2022: 386 729 eurot ja kasum 12 137 eurot.) Ettevõtte keskmine töötajate arv aruandeaastal oli 5. Töötajatele maksti töötasu summas 56 548 eurot, sh juhatuse liikmele 11 160 eurot.

Järgmisel majandusaastal jätkab Ristorante OÜ sama tegevusega.

RISTORANTE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.