Rohkema info nägemiseks:

ATS & CO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1006; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ATS & CO kohta arvamuslugu!"

ATS & CO OÜ hetkeolukord

Juba 1006 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Ats & Co OÜ jätkas 2023. aastal oma põhitegevust, milleks on puidust detailide ja mööbli tootmine ja nende müümine. Lisaks laienes ettevõte korterite renoveerimise valdkonda, suurendades oma investeeringuid kinnisvarasse ja alustades aktiivselt renoveerimistöid. Korterite renoveerimisega tegelemine oli ettevõtte jaoks uus ja perspektiivikas suund, mis avas võimalusi täiendavaks tuluallikaks.

2023.aastal mõjutasid puidusektorit jätkuvalt Venemaa veebruaris 2022 alustatud Ukrainavastase sõjategevuse tagajärjed. Piirangud kaupadele ja kõrged materjalide hinnad tõid kaasa tootmiskulude suurenemise, mis omakorda mõjutas tootmise ja müügi mahtu. Sellest hoolimata suutis

Ats & Co OÜ säilitada oma klientidele kõrgetasemeliste toodete pakkumise ja jätkas aktiivselt uute klientide otsimist.

Ettevõtte 2023. aasta majandustulemused paranesid võrreldes eelneva aastaga, hoolimata keerulistest oludest puidusektoris. Korterite renoveerimisega tegelemine aitas osaliselt kompenseerida puidutööstuses tekkinud raskusi ning pakkus täiendavat tulu. Eesmärgiks on jätkuvalt püsida kasumlikuna, pakkuda kõrgetasemelisi tooteid ja teenuseid ning laiendada oma kliendibaasi.

Ettevõtte juhatuses on kaks liiget. Juhatuse liikmetele tasu ei makstud ja muid soodustusi ei antud, säilitades sellega ettevõtte kulude kontrolli ja keskendudes finantsdistsipliinile.

Ats & Co OÜ kavatseb 2024. aastal jätkata puidust detailide ja mööbli tootmise ja müügiga, samal ajal suurendades oma kohalolekut kinnisvararenoveerimise turul. Ettevõtte strateegia keskendub jätkuvale kvaliteedi tagamisele, efektiivsuse parandamisele tootmisprotsessides ning uute tuluallikate otsimisele.

2023.aasta oli Ats & Co OÜ jaoks väljakutseid pakkuv, mil ettevõte suutis keerulises majanduskeskkonnas oma tegevust laiendada. Ettevõtte pühendumus kvaliteedile ja uuendustele loob kindla aluse edasiseks kasvuks ja arenguks.

ATS & CO OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.