Rohkema info nägemiseks:

GLASS SERVICE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme sõidukite klaaside hooldus- ja remonditeenustega, pakkudes autoklaaside vahetust, tuuleklaaside parandust, paigaldust ja klaaside kalibreerimist.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kui otsite usaldusväärset partnerit sõidukite klaaside hoolduseks ja remondiks, siis GLASS SERVICE OÜ on teie lahendus. Oleme pühendunud pakkuma kõrgetasemelist teenust, mis hõlmab kiiret ja professionaalset autoklaaside vahetust, tuuleklaaside parandust, paigaldust ning täpset klaaside kalibreerimist.

Meie ettevõtte südameks on kvaliteet. Teame, kui oluline on auto klaaside korrasolek nii sõidumugavuse kui ka ohutuse seisukohalt. Seetõttu paneme oma töös alati esikohale kõrge kvaliteedi ja täpsuse.

Tagame, et teie sõiduki abisüsteemid, nagu näiteks sõidurajalt kõrvale kaldumise hoiatus ja kaugtuled, toimiksid täpselt nii, nagu need peaksid. Klaaside kalibreerimine on kriitilise tähtsusega ohutuse tagamisel teedel.

Olgu tegemist esiklaasi, tagaklaasi või küljeklaasidega - meie professionaalne paigaldustiim tagab, et klaasid on korralikult kinnitatud ja täiesti lekkekindlad.

Väiksemate kahjustuste korral saame tihti tuuleklaasi parandada, mis võib säästa teile raha ja aega võrreldes täieliku klaasivahetusega.

Kui klaas on juba liialt kahjustatud, pakume kiiret ja professionaalset autoklaaside vahetust, tagades teie sõiduki turvalisuse.

Kui vajate meie teenuseid või soovite rohkem teada saada, kuidas saame teie sõiduki klaasid taas tipptasemele viia, siis võtke julgelt ühendust. Meie meeskond on valmis teid abistama ning tagama, et teie sõiduk oleks taas ohutu ja selge nähtavusega.

Teie sõiduki klaasid vajavad hoolt ja tähelepanu, ning GLASS SERVICE OÜ on siin selleks, et teid aidata. 

Võta meiega ühendust ja broneeri oma sõidukile aeg juba täna!

gservice.eesti@gmail.com
+372 564 2369

GLASS SERVICE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart T.

Autoklaas vahetati kiirelt ja tulemus on ilus. Tänan!

- Liis K.

Esiklaas vahetati kiirelt ning kvaliteetselt. Aitäh!

- Kalle S.

Klaaside kalibreerimine aitas mul taastada usalduse sõiduabisüsteemidesse.

GLASS SERVICE OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Glass Service on Eestis asutatud ettevõte, mille põhitegevusalaks on mootorsõidukite hooldus ja remont. See on klassifitseeritud EMTAKi klassifikaatori järgi koodiga 45201, mis tähendab, et ettevõte on spetsialiseerunud sõidukite hooldusele ja remondile. OÜ Glass Service asutati 18. novembril 2011. aastal ja alustas majandustegevust samal aastal, mis näitab ettevõtte kiiret kasvu ja arengut.2022. aastal oli OÜ Glass Service müügitulu 39 827 eurot. See on märkimisväärne summa, arvestades, et ettevõte tegutseb Eestis, kus on suhteliselt väike turg. See näitab, et OÜ Glass Service on oma

Dropdown

kõik artiklid

Mis on autoklaaside kalibreerimine?

Autod muutuvad aina nutikamaks ja keerulisemaks, varustades sõidukeid erinevate ohutussüsteemidega, mis aitavad juhte teedel kaitsta. Üks nendest süsteemidest,
ssb.ee
Autod muutuvad aina nutikamaks ja keerulisemaks, varustades sõidukeid erinevate ohutussüsteemidega, mis aitavad juhte teedel kaitsta. Üks nendest süsteemidest, mille tähtsus aina kasvab, on sõiduki klaaside kalibreerimine. See mängib võtmepositsiooni tagades, et kõik teie auto ohutussüsteemid toimiksid optimaalselt. Autoklaaside kalibreerimine on protsess, mille käigus häälestatakse sõiduki klaasidesse integreeritud kaamerad ja andurid nii, et need oleksid täpsed ja reageeriksid õigesti juhiabi- ja ohutussüsteemidele. Need süsteemid hõlmavad: Sõidurajalt kõrvale kaldumise hoiatus (LDW) :

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.