Rohkema info nägemiseks:

TEHNIKATEENINDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie eriala on põhjalikud auto remondi- ja hooldusteenused, sealhulgas mootori remont, elektritööd ja rehvide teenused.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast kohta, kus teie auto jõudlus ja teie meelerahu on meie peamised prioriteedid. TEHNIKATEENINDUSes ei ole me lihtsalt autoremondi ja hoolduse eksperdid; me oleme entusiastid, kes usuvad, et iga reis peaks olema sujuv ja turvaline. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: pakkuda võrdset teenust mootoriremondis, elektritöödes ja rehvide teenustes, mis hoiavad teid ja teie sõidukit eduteel.

Alates meie loomisest oleme olnud ajendatud kirg autotööstuse tipptaseme ja pühendumusest meie klientidele. Meie sertifitseeritud tehnikute meeskond toob aastatepikkuse kogemuse ja rikkaliku teadmistepagasi iga auto juurde, mida nad puudutavad, tagades, et olenemata sellest, kas olete tavapärase hoolduse või keeruliste remonttööde jaoks, on teie sõiduk parimates kätes.

Meie teenused on kõikehõlmavad, hõlmates kõike alates arenenud elektritöödest ja diagnostikast kuni teie auto rehvide ja rehvitööde optimaalses seisukorras hoidmiseni. Mõistame, et usaldus on välja teenitud, ja püüame teie usaldust iga teenusega teenida, pakkudes läbipaistvat, tõhusat ja usaldusväärset töömeisterlikkust.

Liituge rahulolevate juhtide hulgaga, kes on kogenud autode hoolduse tipptaset. Võtke meiega ühendust juba täna ja laske meil näidata, miks oleme teie kõigi autovajaduste jaoks eelistatud valik.

TEHNIKATEENINDUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadri

Suurepärane kogemus autoremondist. Hooldustööd tehti täpselt ja kiiresti.

- Andres

Rehvitööd olid kiired, teenindus sõbralik.

- Kati

Kiire ja asjatundlik diagnostika, remont tehtud õigeaegselt.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

TEHNIKATEENINDUS OÜ tegevusaruanne 2022

Personal Tehnikateenindus OÜ juhatus on kaheliikmeline. Töölepingu alusel töötavaid töötajaid oli ettevõttes kaks, kellele arvestati tasusid 25 384 eurot, millelt tasuti sotsiaalmakse 8 545 eurot. Juhatuse liikmetele juhatuseliikme tasusid ei makstud. Majandusaasta tegevus 2022. majandusaastal tegeles Tehnikateenindus OÜ peamiselt mootorsõidukite hoolduse ja remondiga ning kliendibaasi laiendamisega. 2023. majandusaastal on plaanis müüki veelgi laiendada ning leida uusi koostööpartnereid. Tulud, kulud ja kasum Tehnikateenindus OÜ müügitulu 2022 majandusaastal oli 105306 eurot ning kasum

Dropdown

kõik artiklid

Teie sõiduki elektrisüsteemi mõistmine

Sõiduki elektrisüsteem on keeruline võrgustik, mis varustab energiaga kõike alates mootorist kuni esitulede ja armatuurlaua näidikutega. See on hädavajalik auto
ssb.ee
Sõiduki elektrisüsteem on keeruline võrgustik, mis varustab energiaga kõike alates mootorist kuni esitulede ja armatuurlaua näidikutega. See on hädavajalik auto käivitamiseks, sõiduki juhtimiseks ning mugavus- ja meelelahutusfunktsioonide pakkumiseks. Autotehnoloogia arenguga on elektrisüsteem muutunud olulisemaks kui kunagi varem. See mitte ainult ei käivita mootorit, vaid toetab ka mitmesuguseid ohutussüsteeme, juhi abifunktsioone ja autosiseset meelelahutust. Sõiduki elektrisüsteemi peamised komponendid hõlmavad akut, generaatorit, starterit, juhtmestikku ja elektroonilisi juhtseadmeid.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.