Rohkema info nägemiseks:

OKMAN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kohandatud köökide valmistamisega, pakkudes klientidele unikaalseid ja kvaliteetseid köögimööblilahendusi vastavalt nende maitsele ja elustiilile.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

OKMAN OÜ usub, et teie kodu süda väärib isikupärast puudutust, mis resoneerib teie ruumi ainulaadsuse ja teie pere elustiiliga. Asudes elava Tallinna südames, oleme spetsialiseerunud kohandatud köökide valmistamisele, mis ei ole lihtsalt mööbel, vaid teie maitse avaldus ja meie kvaliteedipühendumuse tunnistus.

Meie teekond algas lihtsa visiooniga: muuta tavaline köögiruum eritellimusel alaks, mis sobib ideaalselt paljude Tallinna korterite mittestandardsete paigutustega. Mõistame, et poest ostetud köögikomplektid ei suuda rahuldada iga kodu individuaalseid vajadusi, mistõttu meie kohandatud lähenemine köögikujundusele paistab silma.

Aastatepikkuse kogemusega mööblitootmises võtab OKMAN OÜ uhkusega toota kvaliteetseid tooteid. Kasutame materjale ja komponente, mis vastavad rangele kvaliteedi standardile, tagades, et iga mööblitükk on vastupidavuse ja stiili meistriteos. Meie tootmisprotsessi jälgitakse hoolikalt igal etapil, tagades teie kohandatud köögi parima viimistluse.

Meie tehnoloogilised võimalused on laiad, võimaldades meil luua kogu köögimööbli spektri, mis on vajalik funktsionaalse ja ergonoomilise ruumi jaoks. Olenemata sellest, kas otsite klassikalise disaini ajatut elegantsi või modernse esteetika nüüdisaegset võlu, loovad meie disainerid OKMAN OÜs köögi, mis on kooskõlas teie eelistustega.

Oleme uhked oma kiirete tähtaegade üle, isegi kõige keerukamate ja mitmetasandiliste projektide puhul. Tootmine toimub täpsusega, mis on kohandatud teie ruumi täpsete mõõtmetega. Meie suhe teiega ei lõpe mööbli kohaletoimetamisega; pakume professionaalset järelteenindust esimesel kõnel.

Nautige tasuta kohaletoimetamist, mahalaadimist ja paigaldust, koos läbipaistva hinnastamise ja paindliku allahindlussüsteemiga. Need on vaid mõned veenvad põhjused, miks valida OKMAN OÜ oma kohandatud köögivajaduste jaoks.

Valmis alustama teekonda oma unistuste kööki? Meie spetsialistid OKMAN OÜs on innukad teid abistama igasuguste päringute, konsultatsioonidega ja aitama teie tellimust vormistada. Võtke meiega ühendust numbril +(372) 58027042 ja laseme teie visioonil ellu ärgata.

Kontakt

OKMAN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari M.

Suurepärane teenindus ja kvaliteetne köögimööbel. Olen väga rahul!

- Jaanika P.

Kiire kohaletoimetamine ja meeldiv suhtlus. Soovitan kõigile!

- Toomas A.

Täpselt selline köök, nagu soovisin. Tänud professionaalse meeskonna eest!

Miks eelistada eritellimusel kööke standardsetele valikutele?

Kui on aeg renoveerida oma kööki, on valik eritellimusel köökide ja valmisköökide vahel määrava tähtsusega. Köök ei ole lihtsalt koht kokkamiseks; see on kodu süda, kus perekonnad kogunevad, luuakse mälestusi ja stiil kohtub funktsionaalsusega. Selles postituses uurime, miks eritellimusel köögid on sageli parem valik koduomanikele, kes hindavad isikupärastatud disaini ja kvaliteetset meisterlikkust. Isikupärastamine oma maitse ja vajaduste järgi Eritellimusel köögid pakuvad unikaalset võimalust süstida oma isiklik stiil iga disaini aspekti. Alates kapi viimistlusest kuni furnituurini, iga

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas luua köök, mis sobib teie elustiili ja vajadustega?

Kööki peetakse sageli kodu südameks, kohaks, kus valmivad nii toidud kui mälestused. Hästi kujundatud köök mitte ainult ei paranda kokkamiskogemust, vaid lisab
ssb.ee
Kööki peetakse sageli kodu südameks, kohaks, kus valmivad nii toidud kui mälestused. Hästi kujundatud köök mitte ainult ei paranda kokkamiskogemust, vaid lisab väärtust teie kodule ja peegeldab teie isiklikku stiili. Enne köögikujundusprojekti alustamist on oluline hinnata oma vajadusi. Mõelge sellele, kuidas te kööki kasutate, milliseid toite valmistate ja kuidas te külalisi võõrustate. See aitab teil luua ruumi, mis on nii ilus kui ka funktsionaalne. Oma köögi planeerimine On mitmeid köögipaigutusi, millest igaühel on oma eelised. L-kujulised, U-kujulised ja koridorköögid on kõige

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.