Rohkema info nägemiseks:

MAVI EESTI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laia valikut kvaliteetseid ehitusmasinaid, tööriistu ja valgustuslahendusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast MAVI EESTI maailma, kus usume tippkvaliteedi loomisesse tööriistadega haaval! Alates meie loomisest oleme pühendunud professionaalidele ja entusiastidele kvaliteetsete ehitusmasinate, tööriistade ja valgustuslahenduste  pakkumisele. Meie missiooniks on varustada teid parimate tööriistadega, et muuta teie töö heast suurepäraseks.

Oleme Mafelli, Starmixi ja Bergtectooli austatud brändide ametlik esindaja ja edasimüüja Eestis ning oleme uhked oma toodete käsitöö ja vastupidavuse üle. Meie valikusse kuuluvad ka tuntud DeWalti ja CMT Orange Toolsi tooted, tagades, et teil on juurdepääs mitmekülgsele seadmepargile hööveldamiseks, saagimiseks, lihvimiseks ja muuks.

Meie tootekategooriad hõlmavad kõiki ehitustöö aspekte. Alates LED-valgustitest ja ehitusvalgustitest, mis valgustavad teie tööruumi, kuni märg- ja kuivtolmuimejateni, mis hoiavad teie keskkonna puhta ja turvalisena, on meil kõik olemas. Meie TCT saekettad on konstrueeritud täpsuse tagamiseks, samas kui meie tööstuslikud tolmuimejad on piisavalt robustsed, et tulla toime igasuguse koristustööga.

MAVI EESTI-s ei ole me lihtsalt pood; oleme teie partner ehitusteekonnal. Meie asjatundlik meeskond on alati valmis pakkuma teavet või hinnapakkumist ning me vastame teie vajadustele innukalt. Kutsume teid uurima meie tooteid ja leidma tööriistad, mis viivad teie töö järgmisele tasemele.

Täname, et valisite MAVI EESTI OÜ oma ehitusmasinate ja tööriistade allikaks. Ehitame koos tippkvaliteeti, üks tööriist korraga.

VEEBIPOOD

MAVI EESTI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristiina

Tolmuimejad teevad koristamise lihtsaks. Kvaliteetne valik töövahendeid.

- Andres

Suurepärased tööriistad ja kiire kohaletoimetamine.

- Mart

Ehitustööriistad vastasid ootustele. Lisaks kiirele tarnimisele oli teenindus suurepärane.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

MAVI EESTI OÜ tegevusaruanne 2022

2022. majandusaasta netokäive oli 23 003 eurot ja tegevuskasum oli 2 584 eurot. MAVI Eesti OÜ on asutatud 2012 aastal. Ettevõtte peamiseks tegevusalaks on alates 2013 aastast spetsialiseerimata hulgikaubandus (EMTAK kood 46901). Sama tegevusala moodustas 2022. aasta netokäibest 100%. Töötasu saajaid ettevõttes pole. Juhatuse liikmetele osaühingu juhtimise eest tasu ei makstud. Mavi Eesti OÜ juhatus on üheliikmeline. Investeeringuid 2023. aastaks plaanis ei ole. Uurimis -ja arendustegevusprojekte ettevõttel 2022. aastal ei olnud ja ei ole ette näha ka 2023. aastal.

Dropdown

kõik artiklid

5 hädavajalikku tööriista teie järgmiseks ehitusprojektiks

Ehituses võivad õiged tööriistad teha kogu vahe. Need peavad olema mitte ainult vastupidavad ja usaldusväärsed, vaid ka tõstma tootlikkust ja tagama täpse töö.
ssb.ee
Ehituses võivad õiged tööriistad teha kogu vahe. Need peavad olema mitte ainult vastupidavad ja usaldusväärsed, vaid ka tõstma tootlikkust ja tagama täpse töö. Selles postituses uurime viit hädavajalikku tööriista, mis on vajalikud igas ehitusprojektis, olgu tegemist professionaalse ehitaja, ehitusfirma osa või osava tee-ise entusiastiga Eestis. 1. Kõrge täpsusega laserlood Täpne tasandamine on kriitilise tähtsusega paljudes ehitusülesannetes, alates seina kinnituste paigaldamisest kuni terve ehitusplatsi väljamõõtmiseni. Kõrge täpsusega laserlood tagab, et teie töö on täiuslikult joondatud,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.