Rohkema info nägemiseks:

SPS GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume professionaalseid puhastusteenuseid äripindadele Tallinnas ja Harjumaal.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast veatu puhtuse ja pühendumuse maailma, kus loome laitmatuid keskkondi. SPS Grupp OÜ mõistab, et esmamulje on tihti see, mis jääb püsima. Seetõttu pakume põhjalikke koristusteenuseid üle Tallinna ja Harju maakonna, tagades, et teie ruumid mitte ainult ei sära, vaid peegeldavad ka teie brändi kõrgeid standardeid.

Olgu tegemist saginate ärikeskustega või rahulike kontoriruumidega, keerukate tootmisseadmetega või teie pehme mööbli hubaste nurkadega, meie puhastusspetsialistide meeskond on varustatud oskuste ja kaasaegsete meetoditega, et tuua välja parim teie keskkonnas. Meie teenused ei ole lihtsalt puhastamine; need on loodud harmoonilise ruumi saavutamiseks, kus äri ja heaolu saavad õitseda.

Meie teenuste hulka kuuluvad:

  • Kaubanduspindade puhastus: Jaemüügialadele suunatud lahendused, tagamaks kutsuv ja hügieeniline ostukogemus.
  • Kontoripuhastus: Kohandatud kontoripuhastuse plaanid, et hoida tööruumid produktiivsed ja tervislikud.
  • Tööstuspuhastus: Tootmisrajatistele mõeldud spetsialiseeritud puhastusteenused, hoides need ohutud ja töökorras.
  • Spetsialiseeritud puhastusteenused: Ainulaadsete puhastusvajaduste lahendamine, nagu ehitusjärgne koristus, süvapuhastus eskalaatoritele ja COVID-19 desinfitseerimine.
  • Eluruumide puhastus: Vaipade puhastamisest kuni diivanite ja pehme mööbli hoolduseni, toome elu tagasi teie koduinterjööri.
  • Välisalade hooldus: Professionaalne aknapesu, fassaadide puhastus, grafiti eemaldamine ja tänavakivide hooldus, et tõsta teie kinnisvara välisilmet.
  • Lumekoristus: Õigeaegsed lumekoristusteenused, et tagada talvekuudel ohutud ja ligipääsetavad kinnistud.

SPS Grupp OÜ on uhke ISO sertifikaatide üle, mis on meie kvaliteedi, keskkonnapoliitika ja kliendirahulolu pühendumuse tunnistajaks. Meie lähenemine ei ole lihtsalt ootuste täitmine; see on nende ületamine iga pakutava teenusega.

Omaks võtke puhtus, mis räägib köitvalt teie väärtustest. Võtke meiega täna ühendust tasuta analüüsi saamiseks teie puhastusvajaduste kohta ja laseme koostada teenusepaketi, mis vastab teie nõudmistele ja eelarvele. Kogege erinevust SPS Grupp OÜ-ga – kus iga koristus on samm täiuslikkuse suunas.

Kontakt

SPS GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari M.

Suurepärane teenus! Puhtus, mis rõõmustab alati.

- Kristiina S.

Professionaalne ja viisakas meeskond. Soovitan soojalt!

- Martin O.

Täiuslik puhtus! Võtsime neid regulaarselt kasutusele ja pole kordagi pettunud.

Millal vahetada proffessionaalset koristajat ja koristusteenuse pakkujat?

Kontori või äriruumide puhtuse tagamine on oluline osa igapäevasest toimimisest, kuid mõnikord võib tekkida vajadus muuta koristusteenuse pakkujat. Kuidas siis teada saada, millal on õige aeg vahetada professionaalset koristajat või koristusteenuse pakkujat? Siin on mõned märgid, millele tähelepanu pöörata, tuginedes SPS Grupp OÜ kogemustele ja soovitustele. Madal kvaliteet või ebapuhtad tulemused Kui märkate, et teie kontori puhtustase on langenud või koristustööde kvaliteet on muutunud ebapiisavaks, võib see olla märk sellest, et on aeg kaaluda uue koristusteenuse pakkujaga koostööd.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas viia läbi kontori hoolduskoristust?

Kontori puhtus on oluline iga ettevõtte töötajate tervise ja heaolu tagamisel ning samuti esindab see ettevõtte professionaalsust ja kvaliteeti. Kuidas siis tag
ssb.ee
Kontori puhtus on oluline iga ettevõtte töötajate tervise ja heaolu tagamisel ning samuti esindab see ettevõtte professionaalsust ja kvaliteeti. Kuidas siis tagada, et teie kontor jääks alati säravaks ja kutsuvaks? Siin on mõned näpunäited, kuidas viia läbi tõhusat kontori hoolduskoristust, tuginedes SPS Grupp OÜ kogemustele ja ekspertiisile. Planeerige regulaarselt Koostage koristuskava, mis hõlmab igapäevaseid, nädalaseid ja kuiseid ülesandeid. See aitab hoida kontori puhtust järjepidevalt ning vähendab suuremate probleemide tekkimise riski. Kasutage õigeid töövahendeid ja -meetodeid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.