Rohkema info nägemiseks:

FIN24 OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 11289; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 3+ "Kirjuta FIN24 OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

FIN24 OÜ on usaldusväärne ja mitmekülgne logistikafirma, mis on spetsialiseerunud välisaadetiste ja osakoormate vedule ning pakub laia valikut transporditeenuseid alates väikepakkidest ja autodest kuni väikelaevadeni välja. Oleme pühendunud sellele, et muuta kaubaveo lihtsaks ja tõhusaks, pakkudes klientidele terviklikku logistikalahendust.

Ükskõik, millist tüüpi kaupu või vara vajate vedada, FIN24 OÜ on teie usaldusväärne partner. Meie teenuste hulka kuuluvad väikepakkide, aluste, autode, ATV-de, väikelaevade (sealhulgas paatide, jahtide, jetide ja purjekate) vedu, samuti ehitusmaterjalide, mööbli ja mootorrataste transport. Meie eesmärk on teha igasugune kaubavedu sujuvaks ja hõlpsaks, olenemata selle keerukusest või mahust.

Me hindame teie aega ja mugavust. Seetõttu pakume 24/7 kauba pealekorje teenust, võimaldades teil oma kauba meie lattu jätta igal ajal, mis teile sobib. Meie asukoht aadressil Keevise 10, Ülemiste City, tagab, et teie kaup on alati hoitud ja hooldatud parimal võimalikul viisil.

Me mõistame, kui oluline on kiire kauba kohaletoimetamine. Iga tööpäeva hommikul alustame esimese laevaga Soome suunal, tagades teie kauba kiire ja ohutu üleandmise. Soomes teostame kauba jaotust kahe autoga, mis kiirendab oluliselt kaupade kohaletoimetamist klientidele Länsisadamast umbes 70 km raadiuses (näiteks Helsingi, Vantaa, Espoo, Järvenpää, Hyvinkää) järgmisel päeval. Kaugematesse piirkondadesse nagu Oulu, Rovaniemi, Joensuu jne toimub tarne 2-3 tööpäeva jooksul. Iga tööpäeva õhtul naasevad meie sõidukid Tallinna, valmis järgmiseks päevaks uueks väljakutseks.

Meie juhid omavad B, BA, C ja CE kategooria lubasid ning omavad rikkalikku kogemust kaupade transportimisel. Lisaks aitame teid paberite vormistamisel ja organiseerime vajadusel ka kauba tõstmise. Meie eesmärk on muuta teie kaubaveo kogemus sujuvaks ja muretuks.

Kui tegemist on väikelaevade, nagu purjekate, jahtide, paatide ja jetide transportimisega, oleme teie usaldusväärne valik. Meie juhtidel on olemas väikelaeva juhiload ja vajadusel saame aidata ka paberite vormistamisel soome keelses suhtluses. Kasutame spetsiaalselt ette nähtud haagiseid, mis võimaldavad erineva süvistega paatide turvalist ja tõhusat transportimist.

FIN24 OÜ on teie täisteenusega logistikapartner, kes pakub usaldusväärset ja mitmekülgset kaubaveoteenust Eesti ja Soome vahel. Meie eesmärk on muuta kaubavedu lihtsaks ja mugavaks, olgu tegemist väikepakkide või väikelaevade transpordiga. Lisaks kiirele ja tõhusale kaubaveole aitame teid paberimajanduse ja tõstmise korraldamisel ning suhtleme soome keeles, et muuta teie elu lihtsamaks. Valige FIN24 OÜ oma järgmise kaubaveo partneriks ja usaldage meie professionaalset meeskonda, et teie kaup jõuaks turvaliselt ja õigeaegselt sihtkohta.

Võta meiega ühendust ja leiame sullegi sobiva transpordilahenduse!

kontak

FIN24 OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Autode transport - kuidas tagada sõiduki ohutu kohaletoimetamine

Auto transport võib olla vajalik mitmetel põhjustel, alates rändamisest uude kohta kuni auto ostu või müügini kaugel asuvas piirkonnas. Ükskõik, miks teil on vaja oma sõidukit liigutada, on oluline tagada, et transport toimuks ohutult ja hõlpsalt. Autode transport on spetsiifiline teenus, mis nõuab professionaalset lähenemist ja teadmisi, et tagada teie sõiduki kaitse ja õigeaegne kohaletoimetamine. Kui usaldate oma sõiduki transporti, on üks esimesi eeliseid professionaalse juhi juures. Autotranspordifirmadel on kogenud juhid, kellel on vajalikud load ja kogemused sõidukite ohutuks

Dropdown

kõik artiklid

Eesti-Soome vahelised transpordilahendused

Transpordiühendus Eesti ja Soome vahel on kriitilise tähtsusega kaupade ja kaubavahetuse jaoks mõlemas riigis. Eesti ja Soome vaheline kaubavahetus on kasvanud
ssb.ee
Transpordiühendus Eesti ja Soome vahel on kriitilise tähtsusega kaupade ja kaubavahetuse jaoks mõlemas riigis. Eesti ja Soome vaheline kaubavahetus on kasvanud kiiresti, ning selle taustal on nõudlus usaldusväärse ja tõhusa transporditeenuse järele märkimisväärselt kasvanud. Üks ettevõte, mis on selle nõudlusele vastanud, on Eesti ettevõte, mis pakub Eesti-Soome-Eesti regioonides kiiret, kontrollitud ja kvaliteetset kaubaveoteenust. Kui kiirus ja usaldusväärsus on kaubaveo puhul kriitilised, on Eesti-Soome transporditeenused esimene valik. Ettevõte on spetsialiseerunud kauba kiirtranspordile

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.