Rohkema info nägemiseks:

PEAKCREDIT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kvaliteetsete haljastus- ja puhastustöödega, tagades puhta ja tervisliku keskkonna klientide kodudes, kontorites ja aedades.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Tere tulemast PEAKCREDIT OÜ puhastusteenuste lehele! Oleme ettevõte, mis pakub professionaalseid ja usaldusväärseid puhastusteenuseid Tallinnas ja selle lähiümbruses. Meie eesmärk on tagada Teile puhas ja korras kodu, kontor või töökoht ning luua meeldiv ja tervislik keskkond.

Peame oluliseks kvaliteeti, seega kasutame ainult kvaliteetseid puhastusvahendeid ja -seadmeid ning järgime kõiki ohutusnõudeid. Oma meeskonna professionaalsuse ja oskustega tagame, et Teie kodu või tööruumid on alati puhtad, korras ja esinduslikud.

Pakume mitmesuguseid puhastusteenuseid vastavalt Teie vajadustele. Olenemata sellest, kas vajate süvapuhastust, sisse- või väljakolimise koristust, büroo puhastust või midagi muud, oleme siin, et Teid aidata. Meie teenused on paindlikud ja kohandatud just Teie soovidele ja eelistustele.

Lisaks kodus ja kontoris tehtavatele puhastustöödele pakume ka täiendavaid teenuseid, nagu akende pesu ja puhastus peale renoveerimist. Samuti teenindame ka äriruume, sealhulgas kontoreid, hotelle, restorane, meelelahutuskeskusi ja palju muud.

Üle Eesti tegutseva ettevõttena saame pakkuda puhastusteenuseid erinevates piirkondades. Meie teeninduspiirkond hõlmab kortereid, eramaju, äripindu, tootmis- ja laoruumid, garaaže, parklaid, restorane ning koolisid ja lasteaedu.

Pakume veel mitmesuguseidhaljastusteenuseid,sealhulgasaiateedejaplatsiderajamist,mururajamistjahooldust,dekoratiivtaimedeistutust, taimehooldust ningpaljumuud.Kasutameainultkvaliteetseidmaterjalejakeskkonnasõbralikkemeetodeid,ettagadaparimadtulemusedjapikaajalinekestvus.

Seega, kui otsite kvaliteetseid ja usaldusväärseid haljastus- või puhastusteenuseid, siis võtke meiega ühendust juba täna. Meie professionaalne meeskond on valmis Teie puhtuse ning aia eest hoolitsema ning saame koos leida parima lahenduse Teie vajadustele.

Võtke meiega ühendust juba täna!


KONTAKT  

PEAKCREDIT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Tiina M.

Väga meeldiv ja kohusetundlik personal. Soovitan kõigile!

- Kristjan P.

Puhastustöö oli tehtud põhjalikult ja korrektselt. Meeldiv kogemus!

- Anna K.

Suurepärane taimehoolitsus, aed lausa õitseb!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

PEAKCREDIT OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aastal alustati majandustegevust. Peamine tegevus oli üldpuhastustööd. Samuti tegeleme haljastusega ja erinevate abilise ehitustöödega.

Dropdown

kõik artiklid

Haljastustööde võti: Kuidas hoolitseda oma taimede eest?

Haljastus on oluline osa meie kodude ja ärihoonete üldisest ilmeest. Kaunilt korraldatud ja hästi hooldatud taimed võivad anda suurepärase esmamulje ning luua s
ssb.ee
Haljastus on oluline osa meie kodude ja ärihoonete üldisest ilmeest. Kaunilt korraldatud ja hästi hooldatud taimed võivad anda suurepärase esmamulje ning luua soodsa ja sõbraliku õhkkonna. Kuid taimede eest hoolitsemine võib olla keerukas ülesanne, eriti kui sul pole aega, teadmisi ega kogemusi. Õnneks on olemas teenusepakkuja nagu PEAKCREDIT OÜ, kellel on kogemused ja teadmised haljastustööde tegemiseks ning taimede eest hoolitsemiseks. Et tagada, et teie taimed oleksid tugevad ja terved, on oluline järgida mõningaid olulisi hoolduspõhimõtteid. Esiteks on regulaarne kastmine hädavajalik.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.