Rohkema info nägemiseks:

FUMATEK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 918; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta FUMATEK OÜ kohta arvamuslugu!"

FUMATEK OÜ hetkeolukord

Juba 918 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Fumatek OÜ alustas tegevust 13. veebruaril 2012. Põhitegevusalaks on korstnate, suitsu- ja ventilatsioonilõõride renoveerimismaterjalide maaletoomine ning edasimüük Eestis. Fumatek OÜ on kaubamärgi FuranFlex volitatud esindaja Eestis.

2017. aastaks kujunes ettevõttele välja teine oluline tegevusala, milleks oli portatiivsete valgustite (taskulambid ja töövalgustid) import ja müük Eestis. Sellega on ettevõte tegelenud kuni käesoleva ajani.

2021. aasta lõpuks suutis ettevõte märkimisväärses osas taastada töömahud ja käibe, mis on võrreldavad 2020. aastal alguse saanud ülemaailmse Covid-19 pandeemia eelse ajaga.

Tulu ja kahjum 2022. aasta müügituluks kujunes 117 580 eurot ja kahjumiks 9 500 eurot.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks - Arendada FuranFlex lõõrivooderdustoodete edasimüüki Eestis HVAC suunal.

- Jätkata portatiivsete valgustite importi ja hülgimüüki Eestis.

Lauri Laks juhatuse liige

FUMATEK OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.