Rohkema info nägemiseks:

AIRJUMP OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie erialaks on mänguväljakute rajamine ja rentimine, pakkudes aastaringset teenust üle Eesti.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast AIRJUMP OÜ-sse, kus toome seikluse põnevuse otse teie uksele. Meie missioon on lihtne- tõsta mängu, iga päev! Me ei ole lihtsalt ettevõte; oleme värav unustamatute mälestuste loomiseks meie tipptasemel mänguväljakute kaudu.

Alates meie loomisest oleme pühendunud mänguväljakute rajamisele ja rentimisele, pakkudes aastaringset sujuvat teenust üle Eesti kaunite maastike. Mõistame vaba aja ja meelelahutuse tähtsust igaühe elus, mistõttu pakume probleemivaba lahendust, et muuta iga ruum rõõmu ja naeru oaasiks.

Kujutage ette kohta, kus laste naer täidab õhku, kus pered tulevad kokku, et jagada puhtast õnnest hetki, ja kogukonnad osalevad tervislikes, lõbusates tegevustes. See on maailm, mille loome iga püstitatud mänguväljakuga. Meie mänguväljakud ei ole lihtsalt ruumid; need on elavad ökosüsteemid, mis soodustavad kasvu, õppimist ja füüsilist heaolu.

AIRJUMP OÜ-s vastame kõigile teie vajadustele spordirajatiste tarvikute ja mänguväljaku tarbekaupade osas. Oleme uhked oma kiire ja tõhusa teeninduse üle, tagades, et teie kogemus meiega on midagi erakordset. Kõik, mida me palume, on ruum, mis mõõdab 10 x 10 x 10 meetrit, ja me muudame selle maagiliseks mänguväljakuks, mis saab linna jutuaineks.

Olgu teil plaanis sünnipäevapidu, kogukonnaüritus või lihtsalt soov lisada oma asutusele põnevust, AIRJUMP OÜ on teie partner. Meie meeskond on kirglik rõõmu ja vaba aja veetmise toomiseks igasse Eesti nurka ning oleme vaid kõne või sõnumi kaugusel, et muuta teie järgmine üritus suurepäraseks.

Ärge laske võimalusel luua kestvaid mälestusi libiseda käest. Võtke meiega ühendust juba täna tasuta hinnapäringu saamiseks ja alustame teie järgmise seikluse planeerimist. AIRJUMP OÜ-ga on iga päev võimalus Tõsta mängu.

Kontakt

AIRJUMP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaanika K.

AIRJUMP OÜ muutis meie sünnipäevapeo unustamatuks! Lapsed olid vaimustuses ja teenindus oli suurepärane.

- Martin T.

Suurepärane kogemus! Mänguväljak oli ohutu ja lõbus ning meeskond oli väga abivalmis. Kindlasti kasutame uuesti!

- Kadi L.

Meie kogukonnaüritusel oli AIRJUMP OÜ mänguväljak tõeline hitt! Lapsed ja täiskasvanud nautisid seda väga. Suur tänu!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas aastaringne mänguväljak mõjutab laste füüsilist tervist ja arengut?

Mänguväljakud ei ole ainult suvised sihtkohad; need on olulised kogukonna sõlmpunktid, mis pakuvad aastaringseid eeliseid. AIRJUMP OÜ mõistab hooajast sõltumatute mänguruumide tähtsust. Siin on viis veenvat põhjust, miks aastaringsete mänguväljakute investeering on kogukondadele, koolidele ja ürituste korraldajatele hädavajalik. Parema füüsiline tervis ja areng Regulaarne füüsiline aktiivsus on laste kasvu ja arengu jaoks ülioluline. Aastaringsetel mänguväljakutel on lastel pidev võimalus tegeleda kehalise tegevusega, parandada motoorseid oskusi ja kujundada tervislikke harjumusi. Erinevalt

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas planeerida edukat mänguala vastavalt erinevatele sihtgruppidele?

Mäng ei ole ainult viis laste lõbustamiseks; see on oluline osa nende arengust ja igale perekesksele üritusele hädavajalik aspekt. Hästi kujundatud mänguala või
ssb.ee
Mäng ei ole ainult viis laste lõbustamiseks; see on oluline osa nende arengust ja igale perekesksele üritusele hädavajalik aspekt. Hästi kujundatud mänguala võib muuta tavalise ürituse lastele ja vanematele erakordseks kogemuseks. Enne ürituse mänguala loomist on oluline mõista oma peamise sihtgrupi vajadusi ja ootusi. Pered lastega, koolid ja kohalikud kogukonnad kõik vajavad erinevat lähenemist, et mänguala oleks edukas. Ürituse mänguala planeerimine Planeerimise esimene samm on toimumiskoha hindamine ruumi, võimalike ohtude ja ligipääsetavuse osas. See aitab määratleda, millist tüüpi

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.