Rohkema info nägemiseks:

INFRA STUUDIO OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 693; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 5+ "Kirjuta INFRA STUUDIO OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast INFRA STUUDIO OÜ-sse, kus algab sinu teekond heaoluni ja eneseavastamiseni. Meie stuudio on pühakoda neile, kes otsivad tasakaalu, tervenemist ja muutust läbi jooga iidse kunsti. Pakkudes erinevaid tunde, mis on kohandatud vastavalt sinu individuaalsetele vajadustele, loome kaasava keskkonna, mis toidab nii keha kui ka vaimu.

Meie tunnid

Alusta muutuste teekonda meie allkirjaga Infra Vinyasa Jooga, mida viiakse läbi õrnalt soojendatud ruumis, et aidata vähendada lihaspingeid ja soodustada tervenemist. Sukeldu sügavale lõõgastusse meie Yin Jooga ja Restoratiivse Jooga tundidega, või liitu meie spetsialiseeritud tundidega Rasedate Jooga ja Noorte ja Laste Jooga jaoks. Isikupärasema lähenemise jaoks on meie Personaalsed Joogatunnid kujundatud, et toetada sinu ainulaadset teekonda heaoluni.

Veebipõhine ligipääsetavus

Tänases kiiretempolises maailmas on paindlikkus võtmetähtsusega. Seetõttu pakume Veebijoogatunde, et tagada oma praktika jätkamine kodust või liikvel olles.

Professionaalne koolitus

Soovid süvendada oma praktikat või saada joogaõpetajaks? Meie põhjalikud Joogakoolitus programmid, sealhulgas 200-tunnine Vinyasa, 50-tunnine Yin Jooga ning spetsialiseeritud koolitused Restoratiivse ja Rasedate Jooga jaoks, pakuvad rangeid ja valgustavaid õppekavasid, et toetada sinu teekonda.

Joogatarbed ja -varustus

Täiusta oma praktikat meie valikuga kvaliteetsetest Joogatarvetest ja -varustusest. Ökoloogilistest mattidest toetavate bolsteriteni ja kõike muud vahel, meil on kõik, mida vajad oma praktika toetamiseks.

Liitu meie kogukonnaga

INFRA STUUDIO OÜ-s usume kogukonna jõusse ja ühisesse püüdlusesse tervise ja õnne poole. Olgu sa algaja või kogenud joogi, kutsume sind liituma meiega ja avastama jooga elumuutvaid hüvesid. Haara kinni teekonnast harmoonilise keha ja vaimu tasakaalu poole meiega.

uuri lisaks!

INFRA STUUDIO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati R.

Olen väga rahul joogatundidega Infra Joogas. Juhendajad on professionaalsed ja sõbralikud ning tunnid on alati inspireerivad.

- Liis K.

Infra Jooga on minu jaoks nagu puhkus argipäevast. Tunnen end pärast tunde alati värskendatuna ja energilisena.

- Inga R.

Minu joogapraktika on arenenud märkimisväärselt pärast liitumist Infra Jooga tunniga. Suur tänu kogenud juhendajatele!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Jooga: keha ja vaimu tasakaal Infra joogas

Jooga: Keha ja Vaimu Tasakaal Infra Joogas Kas oled kunagi tundnud, et vajad hetke, et puhata ja keskenduda iseendale? Infra Jooga stuudio pakub just sellist võimalust. Jooga on terviklik praktika, mis ühendab keha, meele ja hingamise ning aitab saavutada sisemist tasakaalu ja rahu. Infra Jooga stuudios toimuvad joogatunnid infrapunasoojusega ruumides, mis muudab praktika veelgi sügavamaks ja lõõgastavamaks. Stuudios on lai valik erinevaid joogastiile, alustades Vinyasa joogast kuni Yin joogani, mis sobivad nii algajatele kui ka edasijõudnutele. Jooga praktiseerimine aitab parandada

Dropdown

kõik artiklid

Algajatele mõeldud vinyasa flow kõige täiuslikum juhend

Vinyasa Flow, mida tihti nimetatakse lihtsalt'Vinyasa joogaks', on dünaamiline joogastiil, mis ühendab sünkroniseeritud hingamise pideva pooside vooluga. See h
ssb.ee
Vinyasa Flow, mida tihti nimetatakse lihtsalt 'Vinyasa joogaks', on dünaamiline joogastiil, mis ühendab sünkroniseeritud hingamise pideva pooside vooluga. See harmooniline kombinatsioon soodustab liikuvat meditatsiooni, mis arendab tasakaalu, paindlikkust, jõudu ja vastupidavust. Vinyasa Flow praktiseerijad võivad oodata mitmeid eeliseid, sealhulgas paremat kardiovaskulaarset tervist, suurenenud lihasjõudu ja paindlikkust, stressi vähendamist ning vaimse selguse ja keskendumisvõime edendamist. See on ideaalne praktika neile, kes otsivad terviklikku lähenemist heaolule ja isiklikule kasvule.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.