Rohkema info nägemiseks:

MIAPUPE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1891; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 8+ "Kirjuta MIAPUPE OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

MiaPuPe on Eesti käsitöö ettevõte ja pereettevõte, mis sai oma ametliku alguse veebruaris 2012. Oma veebipoe tegime 2015. aasta suvel.

MiaPuPe hing ja süda on Mariel, kes disainib kõik meie erinevad laste mänguasjad - nukud, pehmed mänguasjad, beebi mänguasjad, haldjad ja kollid, ning ka lapsemeelsete täiskasvanute peale mõeldes valmivad fantaasiategelased. Lisaks veel kotid ja kaardid ning kõik muu, mille inspiratsioon talle kingib :)

Kõik tooted valmivad samuti käsitööna meie hubases töötoas Hiiumaa vaikuses ja rahus ning seega on iga mänguasi üsna mitmes mõttes kordumatu. Oma panuse sellesse annavad külmade ilmadega ahjusoojus ning soojade ilmadega päike.

MiaPuPe logo pärineb 4-aastase Mia sulest, kes on nüüdseks juba suureks kasvanud ja vaatab kõiki tegemisi juba mõnevõrra distantsilt, jagab aga endiselt meelsasti oma arvamust ja võtab veel meelsamini uued kaisukad kaissu.

MiaPuPe kogu administratiivse poole ning turunduse ja kliendihaldusega tegeleb Marju.

Kõikidele klientidele, kes ei ole uudiskirja saamisest loobunud, saadame aastas ka paar emaili, et anda teada, millega oleme vahepeal tegelenud ja millega saame kasulikud olla.

Aitäh, et tunned huvi meie tegemiste vastu! :)

Soojad tervitused Sulle Hiiumaalt!

uuri lisaks

MIAPUPE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Vivika M

Väga kiire tegutsemine meistri poolt. Paari päevaga oli kingitus juba postipakis. Jäin niivõrd rahule, et tegin järgmise tellimuse juba samal nädalal.

- Annika P

Väga armas uhke sabaga loomake!

- Kadri U

Tegu on meie pere teise kaisulapiga - esimese (hiireke) ostsin 5 a tagasi ühest Tallinna käsitööpoest ja teise tellisin juba otse MiaPuPe lehelt, Otse tellides oli heaks boonuseks personaliseeritud sõnum. Mõlemad kaisulapid on tõesti imearmsad! Kogu suhtlus oli väga meeldiv ja isegi pakendamise osas oli näha, et kõik on detailideni läbi mõeldud :) Suur aitäh!

- Anu

Kaisujänku PuPe on kingitus meie väikesele Joannale. Vanemal vennal on juba aastaid suureks sõbraks kaisukoer Pontu. Tegelikult on Pontu siiani olnud mõlemale lapsele väga kallis sõber, kes võetakse igale poole kaasa. Pontul on olnud mitmeid vahvaid seiklusi nii lastega kui ka üksi. Ja Pontu on saanud alati hakkama. Väikevennale kingitud kaisukoer Muki sai samuti kohe kõigi lemmikuks. Tore, kui igal lapsel on oma kaisukas ja nad saavad oma kaisuloomadega mängida, jagada neile oma väikeseid saladusi.

- Lauren

Täiuslik kingitus

Otu on ideaalne kingitus pisikesele. Materjalid on niii pehmed ja kaisukas on täpselt nii suur, et pisike saab kaissu võtta! Väga rahul oma ostuga ja nimesilt oli lihtsalt nagu kirss tordil!

- Kris

Südamega tehtud kaisukad

Esmalt puutusin teie tööga kokku, kui minu enda poeg sündis ning minu ema temale selle kaisujänku kinkis. Nüüd olen juba mitmendat kaisukat kinkinud enda tuttavate beebidele. Lihtsalt imearmas kaisukas, nii pehme ja hea suurusega. Tore mälestusese, millest on rõõmu nii beebile kui emmele.

MiaPuPe'l on 10. sünnipäev! Kirjuta meile midagi toredat ja osale king

  10 aastat õnnelikke kliente, huvitavaid väljakutseid, häid mõtteid, nuputamist, katsetusi, õnnestumisi ning näpuotsaga ka ebaõnnestumisi ja nüüd oleme jõudnud just sellisesse staadiumisse nagu fotol olev tegelane - natuke totakas, aga siiralt õnnelik ja rahul sellega, et istumisalune ei ole alati just kõige ideaalsem

Loe algallikast miapupe.com

Dropdown

kõik artiklid

Käsitöökaardid, personaliseeritud kingitused, õnnitluskaardid

MiaPuPe nimelised ja soovi korral oma tekstiga käsitöökaardid on unikaalsed personaliseeritud kingitused kõikidele - nii lastele kui ka täiskasvanutele. Armsad,
ssb.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
Pehme kaisukaru
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.