Rohkema info nägemiseks:

TORE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 394; jälgijaid - 10. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TORE OÜ kohta arvamuslugu!"

TORE OÜ hetkeolukord

Juba 394 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Tore OÜ peamiseks tegevuseks on sisekujundus ja disain, sisekujundusprojektide koostamine, nõustamine, projektide materjalis teostamine.

Disainialases töös ja sisekujundusalastes projektides lähtutakse ergonoomilistest ja terviklikest lahendustest koos kvaliteetsete, võimalikult naturaalsete materjalide kasutamisega.

Tore OÜ ainuomanik on Tea Tammelaan ja osakapitali suurus on 2 500 eurot.

Tore OÜ tegevust juhib juhataja, kellega 2022. aastal oli sõlmitud tööleping. 2022. aastal arvestati juhatajatele töötasu (koos sotsiaalmaksuga) 77 eurot.

2022. aastal koostati sisekujundusprojekte, näituste kujundusi ja teostati mitmeid erilahendusega sisustuse teostustöid. Tootedisaini alal arendasime edasi uudse kattematerjalidega moodul-laudade komplekti.

2023 aastal on plaanis jätkata disainialase tööga ja sisekujundusprojektide koostamisega. Samuti on plaanis teostada eritellimusmööblit ja disaintooteid, korrastada töökeskkonda ning tootmisbaasi.

TORE OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.