Rohkema info nägemiseks:

FASTER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme juhtiv piirdeaedade ehitusettevõte, kes spetsialiseerub kvaliteetsete ja vastupidavate piirdestruktuuride loomisele kogu Eestis.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas oled unistanud oma aia muutmisest hubaseks oaasiks või soovid kaitsta oma vara turvaliselt? Meie, Faster OÜ, oleme siin, et muuta sinu unistused reaalsuseks. Oleme erakapitalil põhinev ettevõte, kes on spetsialiseerunud kvaliteetsete piirdeaedade ehitamisele. Rohkem kui 10 aasta jooksul oleme Tartus ja Lõuna-Eestis kujundanud inimeste kodud turvalisemaks ja kaunimaks. Kuid me ei piirdu ainult nende piirkondadega - meie meisterlikkus ulatub üle kogu Eesti!

Meie puitaiad on valmistatud vastupidavast materjalist, olgu need siis vertikaalsed või horisontaalsed. Võid valida värvitud või immutatud aedade vahel ning meil on ka plankaiad ja müratõkked, mis tagavad sinu privaatsuse. Pakume mitmesuguseid võrkaiavariante, sealhulgas keevispaneelaiad, keevisvõrkaiad ja punutud võrkaiad. Samuti pakume loomavõrkaiu, mis on ideaalsed lemmikloomade turvaliseks hoidmiseks.

Vali meie liugväravate, tiibväravate või jalgväravate vahel, et tagada sinu vara turvalisus ja hõlbus ligipääs. Lisaks pakume tõkkepuusid, mis on suurepärane valik suurema turvalisuse tagamiseks. Meie liugväravate ja tiibväravate automaatika tagab mugava ja turvalise juurdepääsu sinu kodule või ärihoonele. Lisaks pakume GSM juhtimist ja erilahendusi vastavalt sinu vajadustele.

Meie pühendumus kvaliteedile ja professionaalsusele muudab meid parimaks valikuks piirdeaedade ehitamisel. Meie meeskond on kogenud ja asjatundlik ning tagab alati, et iga projekt valmiks täpselt vastavalt sinu soovidele. Kas soovid oma aeda kaunistada, privaatsust suurendada või vara turvalisust tagada, meie eksperdid on siin, et sind igal sammul juhendada.

Oleme siin, et aidata sul leida täiuslik piirdeaia lahendus vastavalt sinu vajadustele ja eelarvele. Ära oota enam - võta meiega ühendust juba täna! Koos loome aia, mis mitte ainult ei piira, vaid muudab su elukeskkonna kaunimaks ja turvalisemaks. Saada meile päring või helista ning avasta piiramatud võimalused aiameistrite käe all!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

FASTER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marianne L.

Imestame piirdeaia kvaliteeti ja Fasteri meeskonna professionaalsust. Nad ületasid ootused!

- Jaak R.

Kiired ja täpset tööd tegevad meistrid! Meie aed on nüüd nii turvaline ja ilus.

- Toomas K.

Suurepärane teenus! Võrkaiad näevad välja mitte ainult tugevad, vaid ka stiilsed.

FASTER OÜ tegevusaruanne 2022

Faster OÜ, mis alustas oma tegevust 15. märtsil 2012, on tõusnud üheks märkimisväärseks tegijaks oma valdkonnas. Selle aja jooksul on ettevõte näidanud pidevat kasvu ja stabiilsust, mis on oluline tegur igas äris. 2022. aasta oli ettevõtte jaoks eriti edukas. Selle aasta müügikäive ulatus muljetavaldava 693 771 euroni, mis näitab ettevõtte suutlikkust genereerida tulusid ja säilitada kasumlikkust. See on märkimisväärne saavutus, arvestades, et ettevõte on tegutsenud vaid kümme aastat. Faster OÜ on ka tööandjana oluline. 2022. aasta lõpuks töötas ettevõttes 14 töötajat. Tööjõukulud, mis on

Dropdown

kõik artiklid

PUITAIA KEVADINE HOOLDUS - FASTER OÜ

Kevad on kohe käes, ning aeg on oma piirded üle vaadata ja hooldada. Anname selleks mõned nõuanded ja näpunäited, alustame puitaedadega. KONTROLLI SEISUKORDA
ssb.ee
Kevad on kohe käes, ning aeg on oma piirded üle vaadata ja hooldada. Anname selleks mõned nõuanded ja näpunäited, alustame puitaedadega. KONTROLLI SEISUKORDA Tee aiale tiir peale, otsi värvikahjustusi puidul (koorunud, hallitanud) ja postidel (rooste). Kontrolli lippide otsi, eriti maapinna lähedalt, need kipuvad esimesena mädanema.  Vaata, et postidel oleksid peal korgid ja kas esineb külmakahjustusi, mis on postirea vildakaks teinud või üldse posti ära lõhkunud. Mädanenud puit tuleb välja vahetada, selle hooldusega on juba hiljaks jäädud. PUHASTA AED Kõige lihtsam ja kiirem viis aia

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.