Rohkema info nägemiseks:

AUTELEC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume tipptasemel madalpinge koostiseid ja tööstusautomaatika lahendusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga õitsva tööstuse südames on tehnoloogia ja inseneriteaduse sujuv integratsioon. Siin astub mängu AUTELEC OÜ, tuues lauale pikaajalise kogemuse madalpinge koostiste valmistamisel ja tööstusautomaatika programmeerimisel ning kujundamisel. Meie pühendumus innovatsioonile on ilmne igas meie valmistatud tootes, alates vastupidavatest elektrikilpidest kuni keerukate automaatikakilpideni, tagades, et teie operatsioonid töötavad sujuvalt ja tõhusalt.

Meie ekspertiis ei piirdu ainult tootmisega; oleme eestvedajad automaatsete kilpide valmistamisel puidutööstustele, kus täpsus on ülioluline. Meie kohandatud lahendused saeveskite seadmetele, sorteerimisliinidele ja katlamajadele ei ole lihtsalt tooted; need on puidutööstuse elujõu allikas, võimaldades ettevõtetel saavutada uusi tootlikkuse kõrgusi.

Mõistes tööstusprotsesside kriitilist olemust, kasutame komponente juhtivatelt elektriseadmete tootjatelt nagu ABB, Schneider-Electric, Siemens ja teised, tagades, et iga meie tarnitud paneel ja automaatikasüsteem vastab kõrgeimatele kvaliteedi ja usaldusväärsuse standarditele. Olgu tegemist madalpinge koostistega, arvestite kilpidega või juhtimiskilpidega, meie tooted on loodud teie operatsioonidesse sujuvalt integreeruma, pakkudes kontrolli ja efektiivsust, mis viivad teie äri edasi.

Koostöös Hanmet OÜ-ga laiendame oma teenuseid tööstusautomaatika programmeerimisele ja projekteerimisele, pakkudes süsteemide visualiseerimist ja kaugjuhtimist, mis mitte ainult ei muuda teie protsesse sujuvamaks, vaid parandavad ka kasutajakogemust. Meie võime luua tarbijasõbralikke automaatikasüsteeme eristab meid, muutes meid usaldusväärseks partneriks tööstusinnovatsioonis.

Meie pühendumus teie edule on kõikumatu. Kutsume teid saatma meile oma elektriskeemi joonise ja me pakume teile konkurentsivõimelist hinnapakkumist, mis vastab teie konkreetsetele vajadustele. Liituge meie rahulolevate klientide hulgaga ja kogege AUTELEC OÜ elektri- ja automaatikalahenduste transformeerivat jõudu.

Asudes Raplas, Raplamaal, on meie uksed alati avatud päringutele, koostööle ja võimalusele panustada teie tööstuslikku edusse. Võtke meiega ühendust aadressil autelec1@gmail.com või helistage meile numbril +372 51 939 656, et alustada tehnoloogilise võimestamise teekonda koos AUTELEC OÜ-ga.

AUTELEC OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart

Suurepärane teenindus ja kvaliteetsed lahendused.

- Liina

Professionaalne meeskond, kes mõistab meie vajadusi. Aitäh!

- Jaan

Innovatiivne lähenemine ja kiire lahendustele. Suur tänu!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas automatiseeritud elektripaneelid võivad teie äri tõhustada?

Tööstussektori ettevõtted, eriti puidutöötlemise ja teiste automaatikat vajavate valdkondade ettevõtted, arenevad pidevalt ja seetõttu on üha olulisemaks muutunud täiustatud elektrilahenduste vajadus. Automatiseeritud elektripaneelid on selle arengu eesrindel, pakkudes mitmeid eeliseid, mis võivad oluliselt tõhustada äritegevust. Automatiseeritud elektripaneelid on keerukad süsteemid, mis haldavad ja kontrollivad elektri jaotust rajatises. Need on varustatud programmeeritavate loogikakontrollerite (PLC), andurite ja muude nutikomponentidega, mis võimaldavad neil toimida minimaalse

Dropdown

kõik artiklid

Milline on puidutöötlemise praegune seis ning tulevik?

Puidutöötlemise tööstus, oma rikka ajaloo ja aukartust äratavate traditsioonidega, on läbimas muutust. Automaatikatehnoloogiate tulek on muutmas maastikku, kuid
ssb.ee
Puidutöötlemise tööstus, oma rikka ajaloo ja aukartust äratavate traditsioonidega, on läbimas muutust. Automaatikatehnoloogiate tulek on muutmas maastikku, kuidas puittooteid kujundatakse, valmistatakse ja jaotatakse. Selles blogipostituses uurime puidutöötlemise tööstuse automatiseerimise praegust seisu, selle eeliseid ja väljakutseid ning tulevikku suunavaid tehnoloogiaid. Puidutöötlemine on arenenud käsitsi meisterdamisest tehnoloogia juhitud protsessiks. Tööriistade ja masinate integreerimine on olnud osa sellest arengust, viies suurenenud tootmisvõimekuse ja keerukamate kujunduste

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.