Rohkema info nägemiseks:

SUWIRA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 629; jälgijaid - 13. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SUWIRA OÜ kohta arvamuslugu!"

SUWIRA OÜ hetkeolukord

Juba 629 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Jaanus Raudsepp (05.03.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

27 märtsil loodud Suwira OÜ 2012.a. tähtsamaiks sündmuseks on tema asutamine. Suwira OÜ juhatus koosneb ühest liikmest, kes ühtlasi korraldab ka firma tegevust.

Suwira OÜ on loodud propageerimaks taastuvenergia lahendusi läbi soojusenergia tootmise ning on kontsentreerunud korteriühistutele ja teistele suurematele objektidele päikeseküttelahenduste paigaldamisele. Samuti pakub firma ka vee-ja küttesüsteemide ehitusega seonduvaid teenuseid ning üldehitustöid, kasutades selleks ka allhankijate teenuseid.

Suwira OÜ on väikeettevõte, palgalisi töötajaid pole ning tööjõud ostetakse sisse teenusena või allhankena erinevate tööde raames.

Samuti panustab juhatuse ainuke liige ettevõttesse oma töö, selle eest tasu saamata, selleks et tagada Suwira OÜ-s suurem kapitaliseeritus ja vajalike ressursside olemasolu. Oma töö eest tasu saamata võimaldab juhatuse liikmele täiendav sissetulek teisest ettevõttest.

OÜ Suwira on kasutanud kogutud vahendeid edasiste arenguväljavaadete planeerimiseks ja uurimiseks.

Suwira OÜ pakub ka reisijateveo teenust, arevestades asjaolu, et juhatuse liige omab nii kauba- kui ka reisijateveokorraldaja litsentsi ning vastavate kategooriate juhilubasid, mis lisaks palgatööjõule võimaldavad juhatuse liikmel endal nimetatud teenuseid pakkuda.

OÜ Suwira juhatus on üheliiikmeline, juhatajaks ainuosanik Jaanus Raudsepp, kellele juhatuse liikme tasu makstud ei ole.

Ettevõttes tööjõukulusid 2022.a.-l arvestatud ega makstud ei ole.

Jaanus Raudsepp

Juhatuse liige

SUWIRA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.