Rohkema info nägemiseks:

Jaanus Raudsepp

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
energeetika, energia- ja maavarad, energeetikaseadmed, küte, Sõitjatevedu

TALLINN, MUSTAMÄE TEE 181 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Mustamäe tee 181 loodi 8 veebruaril 2001.a. Korteriühistu liikmeteks on 144 korteriomanikku. Korteriühistu tööd korraldab juhatus. Juhatus on 5-liikmeline. Korteriühistu juhatuse tööd juhib ja korraldab juhatuse esimees. 2021. aastal alustati vee-ja kanalisatsioonipüstikute vahetust. 2022.a. teostatud tööd - liftide vahetus, trepikodade remont. Möödunud majandusaastal arengu- ja uurimisväljaminekuid tehtud ei ole. Korteriühistu juhatuses on viis liiget, juhatuse esimees on Jaanus Raudsepp. Töölepinguga töötavaid isikuid on 2, Tööjõukulud 2022.a. oli kokku 26,407 tuh. eurot .

Dropdown

kõik artiklid

SUWIRA OÜ tegevusaruanne 2022

27 märtsil loodud Suwira OÜ 2012.a. tähtsamaiks sündmuseks on tema asutamine. Suwira OÜ juhatus koosneb ühest liikmest, kes ühtlasi korraldab ka firma tegevust.
ssb.ee
27 märtsil loodud Suwira OÜ 2012.a. tähtsamaiks sündmuseks on tema asutamine. Suwira OÜ juhatus koosneb ühest liikmest, kes ühtlasi korraldab ka firma tegevust. Suwira OÜ on loodud propageerimaks taastuvenergia lahendusi läbi soojusenergia tootmise ning on kontsentreerunud korteriühistutele ja teistele suurematele objektidele päikeseküttelahenduste paigaldamisele. Samuti pakub firma ka vee-ja küttesüsteemide ehitusega seonduvaid teenuseid ning üldehitustöid, kasutades selleks ka allhankijate teenuseid. Suwira OÜ on väikeettevõte, palgalisi töötajaid pole ning tööjõud ostetakse sisse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.