Rohkema info nägemiseks:

EESTICAPS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4570; jälgijaid - 13. Arvustusi - 7; Artikleid 1+ "Kirjuta EESTICAPS OÜ kohta arvamuslugu!"

EESTICAPS OÜ hetkeolukord

Juba 4570 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,1 punktiga ja kommenteeritud 6 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Eesticaps (oli Corint OÜ) algab oma majandustegevus 27.03.2012.aastal.

16.08.2012.a. B-kaartis on muutunud andmeid seoses omanike vahetusega ja firma nimi muutus (notariaalakti alusel).

Põhitegevuseks on sporditarvite tootmine. EMTAK - 32301.

Eesticaps OÜ põhitegevusaladeks 2022.a. olid elatiinist kapslite (paintbolli pallide) valmistamine, valmistoodangu müük mahus 16 000 karpi kuus. Põhilised müügiturud - Rootsi, Eesti, Poola, Prantsusmaa, Hispaania, Saksamaa, Kreeka,

Suur Briitan. Ukraina ja Venemaa vahelise sõja tõttu on tarnijate ja ostjate arv vähenenud.

Hanked teostatakse sama transpordifirma DSV ja DHL Esti poolt.

Firma rahaliste vahendite liikumine aruandeperioodi jooksul oli suunatud seadmete soetamiseks, projekteerimiseks, lubade saamiseks Narva linnas uue ettevõtte organiseerimiseks.

Firma Eesticaps investeeringute piisavalt suur osa läks firma „Nakro“ territooriumil asuva renditud ruumi ehituseks ja remondiks. Olemasolevas hoones oli väljaehitatud täiendav ruum kapitaalse katusega teisel korrusel, mis teenib tootmisruumi – tsehhi funktsiooni ning kuivatuskamber, laboratoorium, koristaja ruum, personali ruum, kaks tualetti, seadmete puhatamiseks ruum, riieteruum. Olid ehitatud kõik kommunikatsioonid ning tehtud ruumide hüdroisolatsioon.

2022. aastaaruanne sisaldab periood alates 01.01.2022. a. kuni 31.12.2022.a. möödunud aasta oli kasum 4 269 EUR.

OÜ Eesticaps keskmine töötajate arv majandusaastal oli 19 töötajat.

Ettevõtte poolt majandusaasta jooksul arvestatud palgad moodustasid kokku 221 818 EUR ( s.h. sotsiaalmaks ja töötuskindlustusmaks).

Programme eesmärgiks on: - konkurentide müügipoliitika analüüs; - uute töökohtade moodustamine; - teenuste huga ja hinnaväärtuse kasv Eestis.

EESTICAPS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.