Rohkema info nägemiseks:

SAFETY ASSESSMENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie teenused hõlmavad spetsialiseeritud ohutushinnanguid ja regulatiivse vastavuse teenuseid kosmeetikatoodetele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kosmeetikatoodete turul on ohutus prioriteet number üks. Tarbijad ootavad mitte ainult tõhusaid tooteid, vaid ka neid, mis on ohutud igapäevaseks kasutamiseks. Seepärast on oluline, et tootjad tagaksid, et nende tooted vastavad rangeimatele tervise- ja ohutusstandarditele.

Safety Assessment OÜ on ettevõte, mis spetsialiseerub kosmeetikatoodete ohutushindamisele vastavalt Euroopa Liidu kosmeetikatoodete määrusele nr. 1223/2009. Ettevõte alustas tegevust 2012. aastal ning selle asutajal on üle 15-aastane kogemus keemiavaldkonnas.

Meie teenused hõlmavad:

1. Kosmeetikatoodete ohutushinnangud:
   - Kvalifitseeritud kosmeetikatoodete ohuhindajad vastavad kõigile Euroopa Liidu määruse nr. 1223/2009 nõuetele.
   - Tootekoostise analüüs ja riskihindamine, allergiliste reaktsioonide potentsiaalsete riskide hindamine ning vajadusel allergeenide kalkulatsioonid.

2. Märgistamine ja teabe esitamine:
   - INCI nimekirja kohane märgistamine, allergeenide selge ja täpne märgistamine ning kasutusjuhiste ja ohutusalase teabe koostamine vastavalt regulatsioonidele.

3. Seadusandlusele vastavuse tagamine:
   - Toote turuletoomise kinnitus, mis tõendab toote vastavust Euroopa Liidu määrusele.
   - EU määrusele vastavuse jälgimine ja dokumenteerimine ning vajadusel koostöö Euroopa Liidu ametiasutustega.

Miks valida meid:
   - Meie asutajal on keemiaalane kõrgharidus ja üle 15-aastane kogemus kosmeetikatoodete valdkonnas.
   - Oleme loonud tugevad sidemed Euroopa suurimate kosmeetika toorainete valmistajatega ning tunneme hästi nii Eesti kui välismaiste kosmeetikatoodete valmistajaid.
   - Oleme aktiivsed Eesti Toksikoloogia Seltsi ja Eesti Keemiatööstuse Liidu poolt juhitud Kosmeetika-ja Tarbekeemia sektorgrupi töös.

Kui soovite valmistada turvalisi ja ohutuid kosmeetikatooteid, võtke meiega ühendust aadressil meelika@safetyassessment.ee. Oleme siin, et teid aidata igas etapis alates tootearendusest kuni turuletoomiseni.

uuri lisaks

SAFETY ASSESSMENT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liisa

Suurepärane teenindus ja professionaalne lähenemine.

- Kadri

Tänu teile on mu tooted nüüd täielikult vastavuses regulatsioonidega

- Erik

Kiire ja täpne allergiakalkulatsioon, suurepärane abi minu toodete märgistamisel

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas rakendada hea tootmistava põhimõtteid kosmeetikatoodete tootmisel?

Tagada kosmeetikatoodete vastavus Euroopa Liidus on tootjate, importijate ja levitajate jaoks kriitiline samm. See ei ole ainult seaduslik nõue, vaid ka pühendumus tarbijate ohutusele ja toote kvaliteedile. See kõikehõlmav juhend kirjeldab viit olulist sammu, et saavutada vastavus ELi kosmeetikamäärustega. 1. samm: Õigusraamistiku mõistmine Kosmeetikatoodete vastavuse nurgakivi ELis on määrus (EÜ) nr 1223/2009. See määrus kirjeldab kosmeetikatoodete sidusrühmade kohustusi, sealhulgas ohutusnõudeid, koostisosade piiranguid ja turujärelevalve protokolle. Selle määrusega tutvumine on esimene

Dropdown

kõik artiklid

Kas teie kosmeetikatooted vastavad ELi ohutusstandarditele?

Kosmeetikaregulatsioonidele vastavus ei ole ainult seaduslik nõue; see on oluline osa tarbijate ohutuse tagamisel ja usalduse hoidmisel oma brändi vastu. Mittev
ssb.ee
Kosmeetikaregulatsioonidele vastavus ei ole ainult seaduslik nõue; see on oluline osa tarbijate ohutuse tagamisel ja usalduse hoidmisel oma brändi vastu. Mittevastavus võib kaasa tuua tõsiseid tagajärgi, sealhulgas toodete tagasikutsumist, õiguslikke meetmeid ja mainekahjustust. ELis turustatavate kosmeetikatoodete vastavuse alustalaks on ELi kosmeetikamäärus (EÜ) nr 1223/2009. See kõikehõlmav õigusraamistik sätestab nõuded kosmeetikatoodete ohutusele, tootmisele ja märgistamisele. Kosmeetikaregulatsioonide põhikomponendid Tooteinformatsiooni fail on üksikasjalik dokument, mis sisaldab

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.