Rohkema info nägemiseks:

KÖÖK, KUNST JA KOHVIKUD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Köök on kodu süda, köögis saab pere kokku. Kunst on vaba loomingu väljendus, millest sünnib teos jagamiseks ja inspireerimiseks. Kohvik seob kõik kokku, kohvikus on köök ja kohvikus saab kunsti luua.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus reisimine kohtub maitsega, kus iga lonks ja suutäis viib sind kulinaarse naudingu teekonnale. Meie oleme ümber kujundanud viisi, kuidas sa toitu reisides koged. Meie uuenduslik kohvrikohviku kontseptsioon on loodud ränduri hingele, pakkudes lennujaamas ainulaadset kohvikut, mis ühendab mugavuse gurmeega.

Meie kohvriköök on enamat kui lihtsalt eine; see on mitmeaistiline kogemus, mis püüab kinni sinu reiside olemuse. Olenemata sellest, kas ootad oma järgmist lendu või lihtsalt möödud, on meie käsitsi valmistatud menüüd kureeritud pakkumaks kohalike ja rahvusvaheliste köökide maitseid, kõik pakitud võluva kohvri piiridesse.

Me arvame, et sinu teekond peaks olema sama maitseküllane kui sihtkoht. Meie kohvrikohvik on pelgupaik reisijatele, kes otsivad kiiret gurmeepõgenemist. Naudi meie värskelt röstitud kohvisid, käsitööna valmistatud võileibu ja suurepäraseid küpsetisi, kõik valmistatud parimatest koostisosadest ja serveeritud mugavuse kõrvalroana.

Külasta meid juba täna!

Vaata rohkem

KÖÖK, KUNST JA KOHVIKUD OÜ kontaktid

KÖÖK, KUNST JA KOHVIKUD OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte alustas oma tegevust aprillis 2012 2022 a käive oli 853 653 eurot. Töötajaid oli ettevõttes keskmiselt 13 inimest ja töötasudeks maksti 211 342 eurot. Juhatuse liikmetele tasu ei makstud. 2023 a on kavas jätkata sama tegevusega.

Dropdown

kõik artiklid

Miks külastada enne lendu Tallinnast just meie kohvikut?

Reisimine võib olla põnev ja seiklusrikas, kuid sageli kaasnevad sellega pikad ooteajad lennujaamades. Tallinna Lennujaam ei ole erand, kuid siin on üks koht, m
ssb.ee
Reisimine võib olla põnev ja seiklusrikas, kuid sageli kaasnevad sellega pikad ooteajad lennujaamades. Tallinna Lennujaam ei ole erand, kuid siin on üks koht, mis muudab ooteaja meeldivaks kogemuseks – meie kohvik. Miks tasub enne lendu meie kohvikut külastada? Siin on mõned põhjused. 1. Maitsev ja mitmekülgne menüü Üks peamisi põhjuseid, miks peaksite meie kohvikut külastama, on meie maitsev ja mitmekülgne menüü. Olenemata sellest, kas olete hommikul vara lennureisile asumas või naasete hilisel õhtutunnil, leiate meie menüüst midagi, mis rõõmustab teie maitsemeeli. Hommikusöök :

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.