Rohkema info nägemiseks:

REKMAR EHITUSED OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme aastast 2008 tegutsev üldehitusettevõte, kes pakub oma teenuseid nii peatöö- kui ka alltöövõtu korras.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Rekmar Ehitused OÜ on 2008. aastast tegutsev ettevõte, mis on spetsialiseerunud mitmekülgsete ja kvaliteetsete üldehitustööde teostamisele. Oleme uhked, et saame pakkuda oma teenuseid nii peatöö- kui ka alltöövõtu korras. Meie kogemuste pagasisse kuuluvad edukalt lõpetatud projektid mitmetes valdkondades, sealhulgas tootmis-, ühiskondlike-, põllumajandus- ja eluhoonete ehitus ning rekonstrueerimine.

Oleme spetsialiseerunud üldehitustöödele, mida teostame oma kogenud meeskonnaga. Meie eesmärk on tagada igal ehitusobjektil kõrgeim võimalik kvaliteet ja professionaalne lähenemine. Oleme väikefirma, mis tähendab, et suudame pakkuda paindlikke tööde alustamise tähtaegu ja kohandada objektikorraldust vastavalt teie vajadustele. Samas oleme piisavalt suured, et pakkuda terviklahendusi nii elu- kui ka mitteeluhoonete ehitamisel.

Santehniliste ja elektritööde puhul teeme koostööd suure kogemustepagasiga partneritega. See tagab, et teie projekt viiakse läbi kõrgeima kvaliteediga, hõlmates ka kõige spetsiifilisemaid töid. Meie kliendibaas ei ole piiritletud, mistõttu oleme teinud koostööd eraklientide, korteriühistute, ehituse peatööfirmade, kinnisvara haldusfirmade, riigi- ja allasutustega. Me hindame iga klienti ja pühendume nende rahulolu saavutamisele.

Meie ettevõtte põhiväärtusteks on pikaajaline koostöö, stabiilne areng ja klientide rahulolu. Oleme loonud ettevõttesiseselt stabiilse ja jätkusuutliku kvaliteedisüsteemi, mis tagab igal projektil tipptasemel tulemused.

Ootame teiega koostööd! Kui olete otsimas usaldusväärset partnerit oma ehitusprojektile, võtke meiega ühendust. Oleme valmis pakkuma teile parimat võimalikku teenust ja leidma koos teiega optimaalse lahenduse. Teie rahulolu on meie prioriteet!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

REKMAR EHITUSED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan K.

Suurepärane teenindus ja täpsus! Rekmar Ehitused ületasid ootused. Soovitan kindlasti!

- Mari V.

Kiired ja kvaliteetsed tööd. Meeskond oli professionaalne ja sõbralik. Jäime tulemusega väga rahule!

- Roomet S.

Äärmiselt professionaalne teenindus, suurepärane suhtlus ja täpsus ajakavas. Suurepärane kogemus!

REKMAR EHITUSED OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Rekmar Ehitused on Eesti ehitussektoris tegutsev ettevõte, mis on pühendunud kvaliteetsete ehitustööde pakkumisele. Alates asutamisest on ettevõte pidevalt kasvanud ja laienenud, pakkudes klientidele laia valikut ehitusteenuseid. 2023. aastal jätkab OÜ Rekmar Ehitused oma tegevust samas valdkonnas, kuid uue ja ambitsioonika eesmärgiga - laiendada oma kliendibaasi. See tähendab, et ettevõte plaanib suurendada oma klientide arvu, pakkudes neile veelgi rohkem kvaliteetseid ja usaldusväärseid ehitusteenuseid. Ettevõtte strateegia on keskenduda klientide vajadustele ja ootustele, pakkudes neile

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagada ehitusprojekti kvaliteet?

Kui ehitusprojektide juttu tuleb, ei tee me kompromisse. Rekmar Ehitused OÜ ei ole mitte ainult ehitusettevõte, vaid kvaliteedi, pühendumuse ja professionaalsus
ssb.ee
Kui ehitusprojektide juttu tuleb, ei tee me kompromisse. Rekmar Ehitused OÜ ei ole mitte ainult ehitusettevõte, vaid kvaliteedi, pühendumuse ja professionaalsuse sümbol. Meie ettevõtte alustaladeks on kõrgeima kvaliteediga materjalide kasutamine, tipptasemel töömeetodid ja sügav mõistmine sellest, mida tähendab pikaajaline vastupidavus. Alustame oma tööd kvaliteetsete materjalide valimisega. See on ainult esimene samm meie missioonis tagada teile ehitised, mis ei ole mitte ainult silmapaistvalt ilusad, vaid ka äärmiselt vastupidavad. Meie meeskond on kogenud ja pühendunud, tagades, et igal

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.