Rohkema info nägemiseks:

TAMERAN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 650; jälgijaid - 3. Arvustusi - 5; Artikleid 5+ "Kirjuta TAMERAN OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast TAMERAN OÜ-sse, kus meie kirg Kvaliteedi loomise, Mugavuse tagamise vastu ärkab ellu. Alates meie loomisest oleme pühendunud erakordsete ehitusteenuste pakkumisele, mis peavad ajale vastu. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: Pakume terviklikke ehitusteenuseid vundamendist viimistluseni. See pole lihtsalt väide; see on lubadus, mille anname igale oma kliendile.

Meie asjatundlikkus hõlmab laia valikut teenuseid, sealhulgas üldine ehitus, katuste vahetus ja renoveerimine, puitkonstruktsioonide ehitus, fassaaditööd, betoonitööd, vundamendi valamine/soojustamine ja sisustusviimistlus. Oleme uhked oma põhjalike kipsitööde, maalimistööde, plaatimistööde, põrandaparketi paigaldamise ja mööbli paigaldamise üle, tagades, et iga detail on täiuslik.

Meie oskuslik meeskond on pühendunud suurepärasuse saavutamisele igas projektis. Me usume, et ehitame mitte ainult struktuure, vaid pikaajalisi suhteid oma klientidega. Usaldusväärsete partnerite võrgustikuga tagame, et kõik teie ehitusvajadused on täidetud kõrgeimate kvaliteedi- ja efektiivsusstandarditega.

TAMERAN OÜ-s mõistame, et teie ruum on teie püüdluste peegeldus. Seetõttu töötame väsimatult selle nimel, et teie visioon reaalsuseks muuta, luues keskkondi, mis on mitte ainult esteetiliselt meeldivad, vaid ka funktsionaalsed ja vastupidavad. Olgu teil soov renoveerida oma kodu, ehitada uus hoone või vajate lihtsalt asjatundlikku nõu oma järgmise projekti jaoks, oleme siin, et juhendada teid iga sammu juures.

Liituge meiega sellel muutuste teekonnal ja kogege tõelise käsitööoskuse erinevust. Kvaliteedi loomine, Mugavuse tagamine – see pole lihtsalt meie loosung; see on see, mida me iga päev teeme. Võtke meiega kohe ühendust, et alustada oma projekti TAMERAN OÜ-ga, kus teie ehitusunelmad saavad reaalsuseks.

uuri lisaks!

TAMERAN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Paul R.

Suurepärane teenus ja kvaliteetne töö!

- Reelika E.

Töö sai tehtud täpselt nii, nagu kokku lepitud.

- Priit D.

Professionaalne ja usaldusväärne firma, kes teeb tööd südamega.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 märki, et on aeg katust renoveerida

Paljude majaomanike jaoks on katus silmist väljas ja meelest kaugel - kuni tekib probleem. Siiski, olles proaktiivne katuse hoolduse osas, saab ennetada kulukaid remonte ja tagada oma kodu turvalisus ja kindlus. Siin on viis märki, mis viitavad, et võib-olla on aeg katust renoveerida. 1. Katuse vanus Erinevatel katusematerjalidel on erinev eluiga. Näiteks bituumensindlid kestavad tavaliselt 20 kuni 30 aastat, samas kui metallkatuste eluiga võib olla 40 kuni 70 aastat. Teades oma katuse vanust ja materjalide eeldatavat eluiga, saate hinnata, kas on aeg renoveerimiseks. Kui teie katus on

Dropdown

kõik artiklid

Kohandatud puitkonstruktsioonide ilu kaasaegses arhitektuuris

Puit on olnud läbi ajaloo fundamentaalne ehitusmaterjal, tuntud oma loomuliku ilu ja struktuurse terviklikkuse poolest. Kaasaegses arhitektuuris on kohandatud p
ssb.ee
Puit on olnud läbi ajaloo fundamentaalne ehitusmaterjal, tuntud oma loomuliku ilu ja struktuurse terviklikkuse poolest. Kaasaegses arhitektuuris on kohandatud puitkonstruktsioonid taas populaarsust kogunud, pakkudes traditsioonilise võlu ja kaasaegse disaini segu. See postitus uurib kohandatud puitkonstruktsioonide võlu ja praktilisust tänases arhitektuurimaastikul. Hoolimata materjalide nagu teras ja betoon domineerimisest, on puit teinud kaasaegses arhitektuuris märkimisväärse tagasituleku. Arhitektid ja disainerid taasavastavad puidu mitmekülgsust ja soojust, lülitades selle uuenduslikesse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.