Rohkema info nägemiseks:

ERXSERV OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme ehitusettevõte, kes spetsialiseerub ehitus-, remondi-, viimistlus- ja plaatimistöödele. Pakume kvaliteetset ja kliendikeskset teenust, tagades teie projekti õigeaegse täitmise.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu - Kes me oleme ja milega tegeleme?

Meie ettevõtte meeskond on pühendunud ehitustööde ning remondi-, viimistlus- ja plaatimistööde professionaalsele teostamisele. Oleme tuntud kvaliteetse töö ja kliendikeskse lähenemise poolest, tagades klientidele rahulolu ja usaldusväärsuse.Meeskondlik koostöö ning pidevad täiendkoolitused võimaldavad meil pakkuda parimaid lahendusi.

Kuigi meie meeskond on väike, oleme tugevalt pühendunud kvaliteedile, täpsusele ja klientide rahulolule. Me omame laialdast kogemust ehitusvaldkonnas ning oleme ekspert erinevate ehitustööde teostamisel. Meie eesmärgiks on alati pakkuda teenust, mis vastab täielikult meie klientide soovidele ning olla paindlik ja usaldusväärne partner igas projekti etapis.

ERXSERV OÜ suudab teostada mitmekülgset puusepatööd, alates puitkarkasside ehitamisest kuni sauna laudiseni. Lisaks pakume terrasside valmistamist ja kõike muud, mis nende juurde kuulub, nagu trepid, astmed, piirded ja käiguteed. Vajadusel oleme valmis abistama ka aias väiksemate töödega, nagu peenrapiirete paigaldamine jne. Me tagame töö täpsuse ja kvaliteedi, olgu tegemist siis väikeste või suurte projektidega.

Viimistlusteenus on veel üks oluline valdkond, kus meie meeskonnaliige pakub oma ekspertiisi. ERXSERV OÜ paigaldab nii parkett- kui laminaatpõrandakatet, põranda- ja ukseliiste, sise- ja välisuksi ning aknaid ja aknalaudu. Lisaks pakume ka seinte värvimist ja pindade viimistlemist, ning tapeetimist, olgu see tavaline tapeet või fototapeet. Meie viimistlustööd on täpsed, professionaalsed ning järgivad kõrgeid kvaliteedistandardeid.

Plaatimisteenus on veel üks valdkond, kus me oleme usaldusväärseks partneriks. ERXSERV OÜ teostab erinevaid plaatimistöid, sealhulgas esikute, treppide, pesuruumide ja köögi taustaseinte plaatimist. Lisaks sellele paigaldatakse ka erinevaid dekoratiivseid kive, plaate ja looduskivi, mis lisavad ruumidele erilist ilmet ja isikupära. Meie kvalifitseeritud plaatija tagab kõrgeima kvaliteediga töö ning täidab täpselt klientide soove ja ootusi.

Oleme uhked oma teenuste kvaliteedi üle ja panustame pidevalt oma oskuste täiendamisse ja uuenduste jälgimisse, et pakkuda klientidele parimat võimalikku teenust.

Kui soovite usaldada oma ehitise lõpetamise, remondi või viimistluse meie kätte, võtke meiega julgelt ühendust. Me oleme valmis kuulama teie soove ja vajadusi ning pakkuma teile parimaid lahendusi. Laske ERXSERV OÜ-l muuta teie ehitusprojekt unistuste reaalsuseks!

Võtke meiega ühendust juba täna, et saada lisateavet meie tööde ja teenuste kohta. Oleme valmis alustama teie projekti ning tagama selle eduka ja kvaliteetse elluviimise!

kontakt

ERXSERV OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Ergo I.

Plaatimistööd said Erxservi poolt tehtud ilusti. Tänan!

- Madis E.

Viimistlustööd teostati õigeaegselt. Aitäh Teile!

- Siim V.

Olen äärmiselt rahul Erxservi puusepatöödega. Terrass sai ilus.

Terrass - teie kodu välimine imedemaa

Kodu on koht, kus me laeme oma energiat ja loome unustamatuid mälestusi. Kuid miks piirduda sisemiste mugavustega, kui saame muuta ka oma välimise keskkonna meeldejäävaks ja kauniks? Üks parimaid viise seda teha on rajades endale terrass, mis muudab teie kodu väliruumi tõeliseks imedemaaks. Selles artiklis uurime, miks terrass võib olla teie kodu välisilme täiustamiseks ideaalne valik ja kuidas ERXSERV OÜ saab teid selles projektis aidata. Terrass on palju enamat kui lihtsalt betooni või puidu kogum. See on koht, kus saate lõõgastuda, einestada, suhelda sõprade ja perega ning nautida värsket

Dropdown

kõik artiklid

Erilahendused kodu ilmele - dekoratiivkivide ja looduskivi paigaldus

Kodu on koht, kus me tahame end hästi tunda ning mis peegeldab meie isikupära ja stiilitaju. Üks suurepärane võimalus oma kodu ilmet tõeliselt täiustada on deko
ssb.ee
Kodu on koht, kus me tahame end hästi tunda ning mis peegeldab meie isikupära ja stiilitaju. Üks suurepärane võimalus oma kodu ilmet tõeliselt täiustada on dekoratiivkivide ja looduskivi kasutamine. Need kaunid ja vastupidavad materjalid annavad ruumidele ainulaadse ja elegantse ilme. Dekoratiivkivid on suurepärased lahendused mitmesugustele sise- ja välispindadele. Neid saab kasutada seinte, põrandate, treppide, vannitubade ja köögipindade katmiseks. Dekoratiivkivid on saadaval erinevates värvitoonides, tekstuurides ja kujudes, võimaldades teil valida just teie maitsele sobiva lahenduse.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.