Rohkema info nägemiseks:

IT TV REMONT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Nüüdsest parandame ka elektrijalgrattaid ja elektritõukerattaid !Teeme kliendile hinnapakkumise remonttöödele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie usume, et igal elektroonikaseadmel on oma lugu. Alates hetkest, kui see sisse lülitatakse, iga klõpsu, libistamise ja vajutusega, on teie seadmed teie igapäevaelu lahutamatu osa. Kui need tõrkuvad, oleme siin, et anda teie kallitele elektroonikaseadmetele uus elu, tagades, et teie lugu jätkub sujuvalt.

Meie missioon on lihtne: oleme spetsialiseerunud arvutite, elektroonika parandamisele ja hooldusele, VHS-lintidelt DVD-le ümbersalvestamisele ning pakume mugavat kodukülastusteenust. Me ei ole ainult parandustöödega tegelev ettevõte; me elustame teie seadmeid, parandame täpsusega ja anname teile põhjuse rõõmustada teie elektroonika uuendatud jõudluse üle.

Lihtsatest keerulisteni - meie eksperttehnikud on varustatud, et tegeleda laia valiku elektroonikaseadmete parandustega. Olgu selleks vana raadio, mis on kaotanud oma hääle, arvuti, mis on saanud viiruse, või VHS-lint, mis hoiab kalleid mälestusi, mida on hädasti vaja digiajastul säilitada, oleme teie spetsialistid. Meie teenused on mõeldud olema kõikehõlmavad, pakkudes kõiki teie elektroonikavajadusi ühe katuse all.

Küsimuste korral või remondi broneerimiseks võtke ühendust meie töökodadega:

IT TV REMONT OÜ-s ei tegele me ainult seadmete parandamisega; me taastame olulised tööriistad, mis hoiavad teie lugu käimas. 

Vaata rohkem

IT TV REMONT OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

IT TV REMONT OÜ tegevusaruanne 2022

Äriühingu tegevusaladeks on: Emtak 95111 Arvutite ja arvuti välisseadmete parandus; Emtak 95211 Tarbeelektroonika parandus; Emtak 62021 Arvutialased konsultatsioonid; Emtak 62031 Arvutisüsteemide ja andmebaaside haldus; Emtak 63111 Andmetöötlus, veebihosting jms. tegevused. 2022. majandusaasta käive äriühingus oli 36557 eurot. 2021.aastal olid tööjõukulud kokku 12860 eurot, juhatuse liikmetele tasu ei makstud. 2023.aastal plaanib ettevõte jätkata samadel tegevusaladel.

Dropdown

kõik artiklid

5 märki, et sinu arvuti vajab professionaalset remonti

Arvutid on saanud meie isikliku ja professionaalse elu lahutamatuks osaks. Siiski, nagu iga elektrooniline seade, on nad altid probleemidele, mis võivad segada
ssb.ee
Arvutid on saanud meie isikliku ja professionaalse elu lahutamatuks osaks. Siiski, nagu iga elektrooniline seade, on nad altid probleemidele, mis võivad segada meie igapäevaseid tegevusi. Märgid, mis viitavad sellele, et sinu arvuti vajab professionaalset remonti, võivad säästa aega, raha ja ennetada andmete kaotust. Siin on viis märki, millele tähelepanu pöörata. Märk 2: Ebatavalised helid sinu arvutist Arvutid on üldiselt vaiksed, seega võivad ebatavalised helid nagu jahvatamine, klõpsamine või vurin olla häirivad. Need helid viitavad sageli mehaanilisele probleemile sinu kõvakettal,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.