Rohkema info nägemiseks:

ENZO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie lemmikuteks komponentideks on sidrun, laim, šokolaad, mascarpone, toorjuust ja värsked marjad. Kõige peamiseks ikka muna, millest valmivad maitsvad beseeküpsetised. Toodetes kasutan võimalikult palju eestimaist toorainet ja hooajalisi marju.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Claudee maagilisse maailma, kus käsitööna valminud magustoidud panevad rõõmsalt naeratama igat magusasõpra. Mina olen Kristiina Lehola, kirglik magusasõber, kes otsustas jagada oma armastust küpsetamise vastu kogu maailmaga.

Minu teekond magusamaailma algas 90-ndatel Soomes, kui avastasin enda jaoks toorjuustukoogid, kardemonisaiad, pohla-karamellirullid ja palju muud. Silmad avanesid uuele maailmale, ja sündis unistus avada oma kohvik. Aastal 2005 sai see unistus teoks, kui avasin kohviku Matilda koos hea sõbranna toel. Seal sain pakkuda külastajatele oma lemmikretsepte, nagu Pavlova, Kirsitort, Sokolaaditort ja Sidrunibeseekook, mis on tänaseni nii minu kui ka klientide seas armastatud.

Aastate möödudes võttis kohvik Matilda iseseisva suuna, kuid minu kirg küpsetamise vastu ei vaibunud. Seega otsustasin alates 2012. aastast jätkata käsitööna valminud kookide, tortide ja paljude teiste hõrgutiste loomist - sündis Claudee Koogid.

Claudee Koogid on loodud armastuse ja tähelepanu detailidele abil. Meie lemmikkomponendid hõlmavad sidrunit, laimi, šokolaadi, mascarpone'i, toorjuustu ja värskeid marju. Kuid kõige olulisemaks koostisosaks on alati muna, mis muudab meie beseeküpsetised eriliseks. Püüame kasutada võimalikult palju eestimaist toorainet ja hooajalisi marju, et pakkuda teile vaid parimat.

Claudee Koogid kutsub teid avastama meie mitmekülgset valikut käsitööna valminud magustoite. Külastage meie kodulehte või helistage numbrile 50 21 055, et tutvuda meie valikuga ja teha tellimus. Oleme siin selleks, et rõõmustada teie maitsemeeli ja tuua teie koju tükikese meie maagilisest magusamaailmast.

Tule ja avasta Claudee Koogid - kus iga amps on armastus ja maitsekooslus!

Vaata rohkem

ENZO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Sigrid P.

Ülimaitsvad tooted ja väga sõbralik teenindus.

- Anneli K.

Aitäh Claudee Koogid! Armas Kristiina - tegid mu päeva rõõmsaks ja maitsvaks

- Anne-Mari T.

Tellisin sünnipäevaks Pohlapärli koogi. See oli imemaitsev ning kõik sünnipäevalised kiitsid taevani.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 nõuannet täiusliku tähtpäevatordi valimiseks

Olgu tegemist sünnipäeva, pulma, aastapäeva või mõne muu erilise sündmusega, tort muutub tihti tähistamise keskpunktiks. See pole lihtsalt magustoit; see on rõõmu ja ühtekuuluvuse sümbol. Selles postituses juhendame teid viie olulise nõuande abil, mis aitavad teil valida tordi, mis on sama meeldejääv kui sündmus ise. Ürituse olemuse mõistmine Tort peaks täiendama teie ürituse üldist teemat. Olgu selleks värvikava, konkreetne motiiv või kultuuri element, veenduge, et tordi disain sobib ürituse esteetikaga. See kooskõla tõstab pidulikku atmosfääri ja loob suurepäraseid fotosid. Mõelge

Dropdown

kõik artiklid

Käsitööleiva kunst: traditsioon kohtub maitsega

Käsitööleib on käsitöö, mis ühendab mineviku rikkalikud traditsioonid tänapäeva peente maitsetega. See on leivategu, mis rõhutab käsitsi valmistatud kvaliteeti,
ssb.ee
Käsitööleib on käsitöö, mis ühendab mineviku rikkalikud traditsioonid tänapäeva peente maitsetega. See on leivategu, mis rõhutab käsitsi valmistatud kvaliteeti, detailidele tähelepanu pööramist ja parimate koostisosade kasutamist. Selles blogipostituses uurime käsitööleiva keerukat maailma ja avastame, miks see jätkuvalt toiduarmastajate südameid võlub. Käsitööleiva tuum on väikeste partiidena kõrge käsitööoskusega küpsetiste loomine. Erinevalt masstoodangust valmistatakse käsitööleiva tooteid sageli oskuslike pagarite poolt, kes kasutavad traditsioonilisi meetodeid ja väldivad automaatikat,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.