Rohkema info nägemiseks:

Advokaadibüroo PricewaterhouseCoopers Legal OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2099; jälgijaid - 54. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ADVOKAADIBüROO PRICEWATERHOUSECOOPERS LEGAL kohta arvamuslugu!"

Advokaadibüroo PricewaterhouseCoopers Legal OÜ hetkeolukord

Juba 2099 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 54 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 7 korda.

Tegevusaruanne 2022

2022/2023

Advokaadibüroo PricewaterhouseCoopers Legal OÜ on üks kolmest Eestis tegutsevast

PricewaterhouseCoopers (PwC) globaalse võrgustiku ettevõttest ning on seega ainuke tõeliselt globaalne advokaadibüroo Eestis.

Advokaadibüroo PricewaterhouseCoopers Legal OÜ ainukeseks tegevusalaks on õigusteenuste osutamine. AS PricewaterhouseCoopers tegevusalaks audiitorkontroll ja konsultatsioonid ning OÜ AS PricewaterhouseCoopers Advisors peamiseks tegevusalaks on tehingunõustamine ja ärikonsultatsioonid.

PwC kaubamärgi all tegutsevate ettevõtete müügitulu 30. juunil 2023 lõppenud majandusaastal (auditeerimata andmetel) oli kokku järgmine (tuhandetes eurodes):

AS PricewaterhouseCoopers Advisors 3 060

AS PricewaterhouseCoopers 13 141

OÜ Advokaadibüroo PricewaterhouseCoopers Legal 3 507

Omavahelise käibe elimineerimine -1 003

PwC kaubamärgi all tegutsevate ettevõtete müügitulu kokku 18 705

Advokaadibüroo PricewaterhouseCoopers Legal OÜ osadest 100% kuulub eraisikutele.

Kliendid ja turuosa

PwC on eelkõige keskendunud suuremate ja enam avalikkuse tähelepanu all olevate ettevõtete teenindamisele. Advokaadibüroo PricewaterhouseCoopers Legal OÜ on keskendunud eelkõige äriõiguse-, pangandus ja finantsõigusealasele ning tehingunõustamisele. Kokku osutas Advokaadibüroo PricewaterhouseCoopers Legal OÜ majandusaasta jooksul teenuseid ligi 445-le kliendile (2021/2022. aastal: 400).

PwC peab enda jaoks äärmiselt oluliseks personaalset teenindust ja kõrget kliendi rahulolu.

Meil on hea meel tõdeda, et 2023. aasta kevad-suvel läbiviidud klientide rahulolu-uuringu põhjal oli skaalal 1-10 klientide rahulolu 8,8.

Töötajad

PwC poolt osutatavate teenuste kvaliteet sõltub otseselt meie töötajatest, nende oskustest ja motivatsioonist pakkuda klientidele parimat võimalikku teenust. 2023 mais läbiviidud iga- aastase töötajate rahulolu-uuringu kohaselt tunneb 92% meie töötajatest selgelt uhkust selle üle, et nad töötavad PwC-s. Vaieldamatult toetavad selliste hinnangute kujunemist sisukad võimalused professionaalseks arenguks, paindlikud võimalused tööelu korraldamiseks, toetav ja usalduslik koostööõhkkond, tipptasemel juhtimiskultuur ning ettevõtte sotsiaalne vastutustundlikkus. Olulist rolli mängib positiivse hoiaku säilimises ka keerulistel aegadel töötajate poolt tajutud tööandja hoolivus ja kindlustunne oma töökoha säilimise osas.

2022/2023. aastal oli Advokaadibüroo PricewaterhouseCoopers Legal OÜ keskmine töötajate arv 26 (2021/2022. aastal 27). Juhatuse liikmete arv oli 2022/2023. aastal 2 (2021/2022.

aastal 2). Kõigis kolmes PwC ettevõttes kokku töötas 2022/2023 majandusaastal ligikaudu 220 töötajat.

Advokaadibüroo PricewaterhouseCoopers Legal OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.