Rohkema info nägemiseks:

ASTROVETTE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Lange Moto tegeleb mootorrataste ja ATV-de professionaalse hoolduse, remondi, varuosade müügi ning lisavarustuse pakkumisega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kui otsid usaldusväärset ja professionaalset hooldus- ning remonditeenust oma mootorratta või ATV jaoks, siis Lange Moto on just see koht, kus sinu sõiduk saab parima võimaliku hoolduse.

Lange Moto meeskond teostab hooldus- ja remonttöid kõikidele tuntud mootorrataste ja ATV-de brändidele. Olgu tegemist siis suurema hoolduse või väiksemate remonttöödega - meie eksperdid teavad, kuidas sinu sõidukit parimal viisil korrastada.

Amortide hooldus on üks olulisemaid aspekte mootorratta või ATV heas töökorras hoidmisel ning Lange Moto meeskond omab vajalikke teadmisi ja oskusi, et su sõidukit selles osas optimaalselt hooldada. Meie eesmärk on tagada sulle sujuv ja nauditav sõiduelamus. Lisaks pakume ka rehvivahetust ja tasakaalustamist. Teame, kui oluline on korralikult balansseeritud ja hea seisundis rehv nii mootorrataste kui ka ATV-de puhul ning meie professionaalsed tehnikud teostavad rehvide vahetust ning balansseerimist kiirelt ja täpselt.

Lange Moto teeb eriti lihtsaks ka transpordi Tartu piires. Olenemata sellest, kas vajad transporditeenust hoolduseks või remondiks, võta meiega ühendust ja me korraldame sõiduki transpordi ohutult ja kiirelt. Lisaks hooldusteenustele pakub Lange Moto ka laias valikus varuosasid ning lisavarustust sinu mootorratta või ATV jaoks. Olgu sul vaja mõnda konkreetset varuosa või soovid hoopis võimsamat väljalaskesüsteemi või stiilset sõiduriista, meie valikust leiad kindlasti midagi sobivat. 

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

ASTROVETTE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart K.

Suurepärane teenindus ja kiire töö!

- Raul T.

Professionaalne lähenemine ja lahked töötajad.

- Mari P.

Kiire reageerimine ja asjatundlik teenindus.

ASTROVETTE OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Astrovette juhatus on koostanud raamatupidamise 2021.a. aastaaruande, mis koosneb bilansist, kasumiaruandest ja aastaaruande lisadest. OÜ Astrovette tegevusaladeks on toitlustuse pakkumine Lange Motokeskuses ja Mototehnika müük, hooldus ja remont! Aasta 2022. lõppes kasumiga summas1655 euri. 2023.aastal jätkab osaühing tegevust samadel tegevusaladel

Dropdown

kõik artiklid

Amortide hooldus mootorrataste ja ATV-dele: Lange Moto professionaalne teenus

Kui su südame kiirendavad mootorrattaseiklused või ATV-sõidud, on oluline tagada, et su sõiduvahendi igapäevane vedrustus toimiks optimaalselt. Üks oluline aspe
ssb.ee
Kui su südame kiirendavad mootorrattaseiklused või ATV-sõidud, on oluline tagada, et su sõiduvahendi igapäevane vedrustus toimiks optimaalselt. Üks oluline aspekt, mida tihti alahinnatakse, on amordid. Lange Moto pakub tipptasemel amortide hooldusteenust, et tagada sulle sujuvam ja turvalisem sõiduelamus. Amortisaatorid mängivad olulist rolli mootorrataste ja ATV-de vedrustussüsteemis, summutades ebaregulaarsusi teekattes ning tagades sujuva sõidu erinevatel pinnastel. Korralikult hooldatud amordid parandavad mitte ainult sõidumugavust, vaid suurendavad ka sõiduki üldist ohutust. Lange Moto

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.