Rohkema info nägemiseks:

TROMTRADE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laia valikut õhksoojuspumpadega seotud teenuseid alates paigaldusest kuni hoolduseni, samuti kütte- ja jahutuslahendusi ning ventilatsioonilahendusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tromtrade OÜ meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on pühendunud pakkuma klientidele tipptasemel teenuseid ja lahendusi. Meie meeskond pakub klientidele mitmekülgset lähenemist ning usaldusväärset tuge kogu õhksoojuspumpade paigaldamise, hooldamise ja muude kütte- ja jahutuslahenduste vajaduste korral.

Tervitame Teid Tromtrade OÜ-st, Teie usaldusväärsest partnerist kütte- ja jahutuslahenduste valdkonnas. Meie eesmärk on pakkuda Teile mitmekülgseid teenuseid, mis hõlmavad kõike alates õhksoojuspumpade paigaldusest kuni hoolduse ja demontaažini.

Meie Pakutavad Teenused:

  1. Õhksoojuspumbad: Pakume laia valikut kvaliteetseid ja tõhusaid õhksoojuspumpasid, mis tagavad Teie kodu või kontori ideaalse temperatuuri aastaringselt. Olgu see siis kütmine talvel või jahutamine suvel, meil on lahendus Teie vajadustele.

  2. Soojuspumpade Paigaldus: Meie kogenud meeskond tagab õhksoojuspumpade professionaalse paigalduse, tagades seadmete optimaalse toimimise ja pikaealisuse.

  3. Kütte- ja Jahutuslahendused: Lisaks õhksoojuspumpadele pakume ka laia valikut kütte- ja jahutuslahendusi vastavalt Teie konkreetsetele vajadustele ja eelistustele.

  4. Soojuspumba Hooldus: Regulaarne hooldus tagab Teie õhksoojuspumba optimaalse toimimise ning pikendab selle eluiga. Pakume professionaalset hooldusteenust, mis hoiab Teie süsteemi töökorras.

  5. Demontaaž ja Utiliseerimine: Vajadusel pakume ka õhksoojuspumpade demontaaži ja utiliseerimisteenust, tagades keskkonnasõbraliku lähenemise vanade seadmete käitlemisele.

  6. Ümberpaigaldus: Kui soovite oma õhksoojuspumpa ümber paigaldada või uuendada, siis oleme Teie jaoks olemas, et seda protsessi sujuvalt läbi viia.

  7. Kliimaseadmete Paigaldus: Lisaks õhksoojuspumpadele pakume ka kliimaseadmete paigaldusteenust, et tagada Teie ruumides mugav ja meeldiv sisekliima.

  8. Ventilatsioonilahendused: Meie spetsialistid pakuvad ka ventilatsioonilahendusi, mis tagavad Teie kodu või kontori õhu puhtuse ja värskuse.

Tromtrade OÜ-sse usaldamine tagab Teile mitte ainult kvaliteetseid tooteid ja teenuseid, vaid ka personaalse lähenemise ning professionaalse ja sõbraliku teeninduse. Oleme alati valmis vastama Teie küsimustele ja nõustama Teid parimate lahenduste leidmisel.

Ärge kõhelge meiega ühendust võtmast ja usaldage oma õhksoojuspumpade ja kütte- ning jahutussüsteemide hooldamist ja paigaldamist Tromtrade OÜ-le!

uuri lisaks

TROMTRADE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaanika L.

Olen väga rahul uue õhksoojuspumbaga!

Kvaliteetne paigaldus ja professionaalne hooldus!

- Karl R.

Õhksoojuspumpade ümberpaigaldus teenus oli täpselt see, mida vajasime. Sujuv protsess ja kvaliteetne töö.

- Martti S.

Olime mures, kuidas vanast soojuspumbast lahti saada, kuid TROMTRADE korraldas kiire demontaaži ning utiliseerimise.

Tänud!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Säästa aega, raha ja keskkonda - Regulaarne õhksoojuspumba hooldus teeb imesid!

Õhksoojuspump on kodu mugavuse ja energiasäästliku kütmise võtmeks, kuid selle tõhusus ja vastupidavus sõltuvad oluliselt korrapärasest hooldusest. Regulaarne õhksoojuspumba hooldus on oluline, et tagada seadme optimaalne töökindlus, pikendada selle eluiga ning hoida kütte- ja jahutuskulud kontrolli all. Sarnaselt muude kodumasinate ja tehniliste seadmetega vajab ka õhksoojuspump regulaarset hooldust, et säilitada oma töökindlus ning tagada soovitud tulemused. Hoolduse käigus korrastatakse kõik seadme olulised komponendid, nagu filtrid, soojusvaheti ja elektrikontaktid. Kui need komponendid

Dropdown

kõik artiklid

TROMTRADE OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte on teatanud oma kavatsusest jätkata tegevust samal alal ja samas mahus. See tähendab, et ettevõte ei kavatse oma tegevusvaldkonda laiendada ega vähenda
ssb.ee
Ettevõte on teatanud oma kavatsusest jätkata tegevust samal alal ja samas mahus. See tähendab, et ettevõte ei kavatse oma tegevusvaldkonda laiendada ega vähendada, vaid jätkab samas suunas, mis on olnud seni edukas. Ettevõtte strateegia on keskenduda oma põhitegevusele, mis on aidanud neil saavutada stabiilset kasvu ja tugevat positsiooni turul. Nad usuvad, et nende praegune ärimudel ja strateegia on piisavalt tugevad, et tagada jätkuv edu ja kasv. Ettevõtte juhtkond on veendunud, et nende otsus jätkata samal alal ja samas mahus on parim viis tagada ettevõtte pikaajaline stabiilsus ja kasv.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.