Rohkema info nägemiseks:

TL TEEMANT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud silluste ehitamisele ja lammutustöödele, pakkudes samal ajal professionaalset betooni lõikamise ja saagimise teenust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Alates oma tegevuse alustamisest oleme pühendunud sellele, et pakkuda kõrgekvaliteedilisi teenuseid, mis vastavad meie klientide vajadustele. Meie meeskond on meie ettevõtte südameks, koosnedes kogenud ja pühendunud spetsialistidest, kes jagavad kirge ehitusvaldkonna vastu.

Meie meeskond: Kogemus ja kirg

Meie meeskond koosneb spetsialistidest, kes on pühendunud oma tööle ja kellel on aastatepikkune kogemus teemantpuurimise ja -saagimise valdkonnas. Oleme uhked selle üle, et meie meeskonnaliikmete oskused ja teadmised on meie ettevõtte aluseks. Iga meie töötaja on valitud hoolikalt, et tagada klientidele parim võimalik teenus.

Meie teenused:

Teemantsaagimine: Teemantsaagimine on üks meie peamistest teenustest, mis võimaldab meil lõigata ja eemaldada betooni, asfalti ja muud tugevat materjali täpselt ja tõhusalt. Meie kogenud meeskond ja kaasaegne tehnika tagavad, et teemantsaagimine toimub ohutult ja täpselt vastavalt teie vajadustele.

Lammutustööd: Lammutustööd on veel üks meie tugevustest. Oleme spetsialiseerunud nii osalise kui ka täieliku lammutustöö tegemisele, tagades, et see toimub kiiresti ja ohutult. Meie meeskond suudab lammutada erinevaid konstruktsioone ja hoonete osi, et teha ruumi uutele projektidele.

Rõdude eemaldamine: Rõdu eemaldamine võib olla keeruline ülesanne, kuid meie meeskond on valmis selle väljakutse vastu võtma. Kas vajate vana rõdu eemaldamist uue ehitamiseks või remondi jaoks, siis saate loota meie kogemusele ja oskustele.

Silluste paigaldus: Silluste paigaldus on veel üks teenus, mida pakume. Olgu tegemist silla parandamise, asendamise või uue sillutise paigaldamisega, oleme valmis aitama teil saavutada soovitud tulemused.

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

TL TEEMANT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaak L.

Nende meeskond on äärmiselt kogenud ja lahendustele orienteeritud. Kindel valik teemantpuurimiseks!

- Mari K.

Täname TL TEEMANT OÜd suurepärase töö eest meie rõdu eemaldamisel. Kiired, korrektsed ja usaldusväärsed!

- Liina M.

Silluste paigaldus oli tehtud täpselt nii, nagu vajasime. Soovitan kindlasti nende teenuseid!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

TL TEEMANT OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ TL Teemant on ettevõte, mille põhitegevuseks on teemantpuurimine. See on spetsialiseerunud tehnika, mis kasutab teemantotsikuga puurimisseadmeid, et läbida erinevaid materjale, sealhulgas betooni, graniiti ja muid kõvasid materjale. Teemantpuurimine on oluline ehitustööstuses, kuna see võimaldab täpset ja puhtat lõikamist minimaalse vibratsiooni ja müraga.2022. aastal oli OÜ TL Teemant töötasu kulu kokku 65,9 tuhat eurot. See summa hõlmab kõiki töötajatele makstud palku ja hüvitisi, sealhulgas põhipalku, ületunde, puhkusetasusid ja muid tööjõukulusid. See näitab, et ettevõte investeerib oma

Dropdown

kõik artiklid

Kas te teate, mis on teemantpuurimine?

Ehitusmaailmas on sageli vaja luua täpseid ja sügavaid auke erinevatesse materjalidesse, olgu selleks betoon, kivi või teras. Selleks on üheks parimaks valikuks
ssb.ee
Ehitusmaailmas on sageli vaja luua täpseid ja sügavaid auke erinevatesse materjalidesse, olgu selleks betoon, kivi või teras. Selleks on üheks parimaks valikuks teemantpuurimine. Aga kuidas see tehnika täpselt toimib ja miks on see nii efektiivne? Selles artiklis uurime lähemalt teemantpuurimise maailma ja selle olulisust ehitusvaldkonnas. Teemantpuurimine: Tehnika, mis läheb kõige sügavamale Teemantpuurimisel kasutatakse spetsiaalseid puurpeasid, mis on kaetud teemanditeradega. Need teemandid on erakordselt tugevad ja kõvad, mis võimaldab neil lõigata läbi väga vastupidavaid ja tugevaid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.