Rohkema info nägemiseks:

JÄRVA FARM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1219; jälgijaid - 6. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta JÄRVA FARM OÜ kohta arvamuslugu!"

JÄRVA FARM OÜ hetkeolukord

Juba 1219 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Järva Farm on loodud 2012 aastal. Ettevõtte eesmärk on tegeleda talu- ja põllumajandusega. Looduslikult kaunis paigas on soov pidada lambaid ja muid taluloomi. Tulu teenitakse nii liha kui toormega mida loomadelt saadakse.

2020. aastal elavdati ettevõtet transporditeenusega. Tänaseks on sellest kujunenud ettevõtte põhitegevus.

Eesmärgiks seatakse olla jätkusuutlik ja arenev ettevõte.

Tulud ja kasum 2022. aastal moodustas OÜ Järva Farm müügitulu 815 594 euri. Müügitulust moodustas 100 % müük Eestisse.

Investeeringud põhivarasse 2022.aastal inesteeriti põhivarasse 8 000 eurot. 2022 aastal ei tehtud väljaminekuid uurimis- ja arendustegevuseks, samuti ei planeerita neid kulutusi 2023. aastaks.

Personal

Osaühingu keskmine töötajate arv aasta jooksul oli 10 töötajat, kelle palgakulu oli 284 797 eurot. Juhatuse liikmele maksti 2022.a. eest tasusi 13 560 eurot ning tema tagasikutsumisel ja ametist lahkumisel pole tasu ega soodustusi ette nähtud.

Olulised keskkonna- ja sotsiaalsed mõjud

Ettevõte on arenenud usus, et investeeringud autoparki ja oma töötajatesse korraliku töötasu ning ühisürituste näol tagavad klientide teenindamise parimal moel.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

OÜ Järva Farm põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on teenuste kvaliteedi parandamise kaudu firma turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine olemasolevatel turgudel. Ettevõte loodab 2023. aastal säilitada saavutatud müügimahtu.

JÄRVA FARM OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.